Follow us

Από το γραφείο στη βραδινή έξοδο | Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε την ιδανική Massimo Dutti φούστα

Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε τη must have φούστα του φθινοπώρου.

Ελεονώρα Μελέτη NDP Photo Agency

Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και η επιστροφή των παρουσιαστριών στις εκπομπές είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να γεμίσουμε με στιλιστική έμπνευση μέσα από τα looks που φορούν καθημερινά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φόρεσε πρόσφατα μία φούστα που θα ανανεώσει το φθινοπωρινό ντύσιμο με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα λευκό tank top με μία midi φούστα από τη νέα συλλογή της Massimo Dutti. Ολοκλήρωσε το look της με μία μπεζ δερμάτινη ζώνη που τόνιζε τη μέση της και ένα ζευγάρι γόβες σε animal print.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το εν λόγω outfit είναι κυρίως η φούστα της Ελεονώρας Μελέτη. Γενικώς, οι φούστες είναι πολύ πρακτικά bottoms που συχνά προσφέρουν την ίδια στιλιστική ευελιξία όπως τζιν ή μαύρα παντελόνια. Μπορείς δηλαδή να τις φορέσεις με ποικίλους τρόπους.

Διαβάστε Επίσης

Η Massimo Dutti φούστα της Ελεονώρας Μελέτη είναι ιδανική για αυτή την εποχή και μάλιστα μπορείς να τη φορέσεις σε day to night εμφανίσεις. Για το γραφείο, προτείνουμε να τη συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο, που φέτος είναι μία από τις τάσεις ή με ένα λεπτό πουλόβερ και να ολοκληρώσεις το look σου με loafers ή γόβες με kitten heels. Για μία βραδινή έξοδο, μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα tank top όπως αυτό της παρουσιάστριας ή ένα bodysuit και γόβες.

Το φθινοπωρινό look της Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Get the Item

Βαμβακερή μίντι φούστα cargo Massimo Dutti
Βαμβακερή μίντι φούστα cargo Massimo Dutti

Θα τη βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ