Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το λευκό πουκάμισο από τη Zara που ταιριάζει με όλα τα looks σου αυτή την εποχή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το item που χρειαζόμαστε όλες για τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το λευκό πουκάμισο από τη Zara που ταιριάζει με όλα τα looks σου αυτή την εποχή Instagram

Μπορεί να φτάνουμε σιγά σιγά προς το τέλος του πρώτου μήνα του φθινοπώρου, αυτό όμως που παρατηρούμε είναι πως ακόμη και μέχρι τώρα δεν είμαστε απόλυτα σίγουρες για το τι να φορέσουμε το πρωί όταν ετοιμαζόμαστε για να φύγουμε από το σπίτι. Με τη θερμοκρασία ασταθή και τις ηλιόλουστες ημέρες να μας "μπερδεύουν” στιλιστικά, χρειαζόμαστε κομμάτια τα οποία θα μας εξυπηρετούν τόσο όταν αισθανόμαστε πως ζεσταινόμαστε όσο και όταν νιώθουμε πως θα έπρεπε να είχαμε ντυθεί πιο "βαριά”.

Υπάρχουν fashion items τα οποία μπορούν να μας διευκολύνουν να διανύσουμε αυτή τη μεταβατική, στιλιστικά, περίοδο με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Ανάμεσα σε άλλα, κατατάσσουμε τα αγαπημένα μας πουκάμισα σε αυτή την κατηγορία με τα κομμάτια που είναι ιδανικά για αυτή την εποχή.

Τα πουκάμισα πέρα από το ότι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ένα κομψό και κλασικό ύφος στην εμφάνιση μας, είναι εύκολο να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, και να μας εξυπηρετήσουν σε διαφορετικές περιστάσεις. Ανάλογα με το στιλ της, η κάθε γυναίκα, μπορεί να συνδυάσει ένα λευκό πουκάμισο αυτή την εποχή με παντελόνια, παντελόνες, βερμούδες, οπως και με φούστες κάθε ύφους και μήκους, δημιουργώντας με το κάθε item ένα διαφορετικό και stylish αποτέλεσμα.

Ένα λευκό πουκάμισο που μας τράβηξε την προσοχή επειδή είναι ιδανικό για αυτή την εποχή, είναι αυτό που είδαμε σε πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο από τη Zara το οποίο συνδύασε με mini φούστα με κρόσια σε κίτρινη απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Πουκάμισο oxford, Zara

Πουκάμισο σατινέ, Zara

Πουκάμισο λινό, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ