Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ προτείνει τα άνετα παπούτσια που ταιριάζουν με κάθε φθινοπωρινό outfit

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου.

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ Splash News / Ideal Image

Οι fashion weeks που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στις πρωτεύουσες του στιλ, μας γεμίζουν με στιλιστική έμπνευση για όλα τα looks που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν. Εκτός από τις συλλογές των οίκων, η προσοχή μας στρέφεται στα looks που φορούν οι καλεσμένοι που βρίσκονται στο front row των επιδείξεων. Ένα από τα outfits που ξεχωρίσαμε είναι εκείνο της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ στο show του οίκου Gucci που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο.

Διαβάστε Επίσης

η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο που συνδυάζει girly αλλά και σοφιστικέ vibes, συνδυάζοντας ένα μαύρο λεπτό πουλόβερ με mini σορτς του οίκου Gucci. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, δηλαδή τις flat μπαλαρίνες.

Η εμφάνιση της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ

Ballet flats και Mary Janes

Εάν υπάρχει ένα στιλ παπουτσιών που έχει κάνει μεγάλο come back τα τελευταία χρόνια, αυτές είναι σίγουρα οι flat μπαλαρίνες. Άνετες και πρακτικές, οι μπαλαρίνες είναι ιδανικές για διάφορες περιστάσεις και άκρως απαραίτητες για μία καλά ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Φέτος όμως, οι οίκοι Prada, Giorgio Armani, Tory Burch, Bottega Veneta, Wales Bonner και Givenchy προτείνουν να επενδύσεις σε flat μπαλαρίνες που δεν θα σταματήσεις να φοράς τους επόμενους μήνες.

Μαζί με τις flat μπαλαρίνες όμως, στην επικαιρότητα βρίσκονται και οι Mary Janes. Θηλυκές και κομψές, οι Mary-Jane είναι η επιτομή της φινέτσας. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, οι οίκοι Emilia Wickstead, Dior, Roberto Cavalli, A.P.C., Huishan Zhang, Giorgio Armani και Rodarte προτείνουν το εν λόγω στιλ παπουτσιών, τόσο σε flat όσο και σε ψηλοτάκουνη εκδοχή για κάθε περίσταση.

Copy the look

Μπαλαρίνες Cos

Denim μπαλαρίνες Stradivarius

Flat μπαλαρίνες Envie Shoes

Μπαλαρίνα βελουτέ Mango

Μπαλαρίνες Haralas

Μπαλαρίνες Zara

Μπαλαρίνες με πολλά λουράκια Pull and Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ