Follow us

Το Zara παντελόνι που χαρακτηρίστηκε ως το "τέλειο τζιν" από τις fashionistas του TikTok

Το τζιν παντελόνι από τη Zara που έχει γίνει ανάρπαστο.

street style Splash News / Ideal Image

Κάθε νέα σεζόν που ξεκινά, μας βρίσκει αντιμέτωπες με μία σημαντική fashion πρόκληση. Να ανακαλύψουμε τα κατάλληλα κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα μας από τις νέες συλλογές των brands που εμπιστευόμαστε. Η shopping list μας φυσικά, ξεκινά με τα ρούχα που φοράμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας και εκείνα που είναι μέρος της "στολής" μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τζιν παντελόνι.

Διαβάστε Επίσης

Πολύτιμη βοήθεια σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι οι διάσημες fashion influencers σε TikTok και Instagram, οι οποίες καταφέρνουν πάντα να κάνουν γρήγορα την εν λόγω έρευνα, παρουσιάζοντας μας τις ανακαλύψεις τους. Ακριβώς αυτό συνέβη πρόσφατα και με ένα παντελόνι, το οποίο οι fashionistas του TikTok χαρακτήρισαν ως το "τέλειο τζιν".

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε σκούρη απόχρωση, το οποίο τονίζει τη μέση και κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. Το εν λόγω τζιν ανήκει στη νέα συλλογή της Zara, ενώ ο λόγος που το ξεχώρισαν οι fashionistas είναι επειδή κολακεύει κάθε σιλουέτα. Μπορείς μάλιστα να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια ανάλογα με το στιλ, την περίσταση και τη διάθεσή σου.

Διαβάστε Επίσης

Δες εδώ το βίντεο

@aideen_cd The best wide leg jeans i’ve found yet 🖤 #zarafind #zaranewin #zaraoutfit ♬ original sound - Josh.Jacobs

Editor's Picks

Τζιν παντελόνι με μεσαία μέση Zara

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Zara

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με πέντε τσέπες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ