Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τα πιο διάσημα και άνετα παπούτσια για το φθινόπωρο

Η Ελένη Μενεγάκη υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου.

elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Η αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για τη μόδα είναι γνωστή, ενώ η παρουσιάστρια ακολουθεί πιστά μία από τις σημαντικότερες στιλιστικές συμβουλές. Δεν ακολουθεί πιστά όλες τις τάσεις της μόδας, αλλά επιλέγει εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στο προσωπικό στιλ της. Όσον αφορά στο φθινοπωρινό ντύσιμό της, μοιράζεται συχνά τα looks που φορά στην καθημερινότητα αλλά και στις εκπομπές της, προσφέροντας στιλιστική έμπνευση στις followers της.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη υιοθέτησε μία από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας στα παπούτσια, δηλαδή τις flat μπαλαρίνες. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα φθινοπωρινό look, στο οποίο έχει συνδυάσει ένα γάλαζιο πουκάμισο με κοντομάνικο πλεκτό πουλόβερ και cargo παντελόνι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες σε ασημί metallic απόχρωση.

Οι flat μπαλαρίνες, η επιστροφή τους και η ανάδειξή τους ξεκίνησε το 2016, όταν ο οίκος Miu Miu παρουσίασε τη δική του πιο σύγχρονη εκδοχή με τις μπαλαρίνες να γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακριβώς το ίδιο συνέβη το φθινόπωρο του 2022, όταν οι μπαλαρίνες του Miu Miu ήταν η επικρατέστερη τάση της μόδας. Η φετινή παρουσία τους στη λίστα με τις τάσεις έκαναν ακόμα πιο official το εν λόγω come back. Φέτος, οι μπαλαρίνες είχαν ρόλο πρωταγωνιστή στις συλλογές των οίκων Prada, Giorgio Armani, Tory Burch, Bottega Veneta, Wales Bonner και Givenchy.

Το φθινοπωρινό look της Ελένης Μενεγάκη

Get the Look

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ