Follow us

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα σε κάνουν να σκεφτείς "out of the box" στο ντύσιμό σου

Οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashionistas.

street style Splash news / Ideal Image

Εκτός από τις τάσεις της μόδας, που είναι οι προτάσεις των σχεδιαστών για το ντύσιμό της εκάστοτε χρονιάς, οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν πιστά οι διάσημες fashionistas είναι επίσης πολύτιμη βοήθεια για να ανανεώσουμε το προσωπικό μας στιλ. Άλλωστε, εκείνες έχουν ήδη κάνει την έρευνά τους ώστε να μας προσφέρουν τα πιο έξυπνα και κομψά styling hacks ώστε να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε "out of the box" και να πειραματιζόμαστε με combos. Ποιες είναι οι αγαπημένες τους;

-1 Τα glam κομμάτια δεν είναι μόνο για βραδινές εμφανίσεις

Σίγουρα, όταν βλέπουμε μια φούστα ή ένα φόρεμα με παγιέτες, ο νους μας πηγαίνει αυτομάτως σε επίσημες και βραδινές εμφανίσεις. Ωστόσο, εάν θέλεις να πειραματιστείς με το ντύσιμό σου, μπορείς να ενσωματώσεις τα εν λόγω κομμάτια ακόμα και στις καθημερινές εμφανίσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις τη φούστα με παγιέτες με ένα oversized πουλόβερ και sneakers για ένα πιο cool αποτέλεσμα.

-2 Τα χρωματιστά αξεσουάρ

Ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις το στιλ σου πιο φρέσκο, ακόμα και στην περίπτωση που αγαπάς τα basic και ουδέτερα χρώματα είναι να επενδύσεις στα κατάλληλα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, μια τσάντα σε κόκκινη απόχρωση, που είναι το color trend της σεζόν, είναι ιδανική επιλογή. Αυτό το pop of color θα προσθέσει έναν αέρα ανανέωσης στο ντύσιμό σου.

-3 Ο συνδυασμός girly και preppy

Ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να πειραματιστείς με το ντύσιμό σου είναι να συνδυάσεις διαφορετικά στιλ. Για παράδειγμα, το combo του κοριτσίστικου στιλ με το preppy είναι τέλεια επιλογή. Συνδύασε ένα pussy bow πουκάμισο με μία mini φούστα και loafers. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες και αυτή η λεπτομέρεια θα σε κάνει να μοιάζει με college girl.

-4 Οι loose γραμμές

Οι oversized και loose γραμμές είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κάνεις το ντύσιμό σου να αποπνέει ένα coolness. Για παράδειγμα, ένα κοστούμι τέτοιου τύπου είναι τέλειο τόσο για τις casual βόλτες στην πόλη αλλά και για το γραφείο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ