Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η κομψή βραδινή εμφάνισή της σε beauty event που πραγματοποιήθηκε στο Λούβρο

Η Αθηνά Οικονομάκου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Παρίσι.

αθηνά οικονομάκου ©Lancôme

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσφατα ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου έδωσε το παρών σε ένα λαμπερό beauty event. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την έναρξη της εβδομάδας μόδας στη γαλλική πρωτεύουσα, η Lancôme πραγματοποίησε μία άκρως εντυπωσιακή εκδήλωση που διαδραματίστηκε κάτω από την Πυραμίδα του Λούβρου. Σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά ήταν καλεσμένες διάσημες γυναίκες και πρέσβειρες της Lancôme όπως οι Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Penélope Cruz, Aya Nakamura, Emma Chamberlain και Chiara Ferragni, ακριβώς όπως και η Αθηνά Οικονομάκου.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου κάτω από την ιστορική πυραμίδα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη συλλεκτική συλλογή που δημιουργήθηκε με αφορμή τη συνεργασία "Lancôme x Louvre”, αντλώντας έμπνευση από εμβληματικά έργα τέχνης του μουσείου.

Για την εν λόγω περίσταση, η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε μία glam εμφάνιση, φορώντας ένα maxi φόρεμα σε στενή γραμμή με halter neck και βολάν στο κάτω μέρος, το οποίο δημιουργήθηκε από δαντέλα με λούρεξ σε χρυσή απόχρωση. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας συνδύασε το φόρεμά της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία μαύρη Lady Dior τσάντα. Πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη στην εμφάνισή της με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου | Η κομψή βραδινή εμφάνισή της σε beauty event που πραγματοποιήθηκε στο Λούβρο
Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ