Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσαν το ίδιο super stylish λευκό φόρεμα

Το λευκό φόρεμα που θα μπορούσες να φορέσεις και ως νύφη σε πολιτικό γάμο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι και το λευκό φόρεμα. Διαχρονικό και πολύ κομψό, συναγωνίζεται σε φινέτσα το little black dress και είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για να ανταποκριθείς με χάρη σε διάφορα dress codes. Πρόσφατα μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσαν το ίδιο λευκό φόρεμα, το οποίο αξίζει σίγουρα την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής μόδας "Shopping Star", Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ρουκ Ζουκ", Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσαν τυχαία το ίδιο one piece. Πρόκειται για ένα λευκό φόρεμα από δαντέλα, το οποίο είναι σε midi μήκος και είναι διακοσμημένο με έναν φιόγκο από μικρά στρας, χαρακτηριστικό στοιχείο του brand Self-Portrait. Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασαν το φόρεμα με κρεμ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ένα λευκό φόρεμα από δαντέλα όπως αυτό που επέλεξαν οι δύο παρουσιάστριες αξίζει σίγουρα μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να το φορέσεις τόσο σε κάποια βραδινή έξοδο όσο και σε κάποιο επίσημο κάλεσμα, ενώ είναι ιδανικό ακόμα κι αν παντρεύεσαι με πολιτικό γάμο. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, μία πιο safe επιλογή είναι να το συνδυάσεις με παπούτσια και τσάντα σε επίσης λευκή ή κρεμ απόχρωση, αλλά μπορείς επίσης να πειραματιστείς στιλιστικά με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

ilianapapageorgiou

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

roukzouk.official

Get the Item

Cream Cord Lace Bow Midi Dress Self-Portrait
Cream Cord Lace Bow Midi Dress Self-Portrait

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ