Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε από τώρα μπότες | Τα look της που θα σε πείσουν να φορέσεις κι εσύ

Οι stylish τρόποι που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για να φορέσει μπότες αυτή την εποχή

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Βρισκόμαστε επίσημα στα μέσα της φθινοπωρινής σεζόν κι εφόσον η θερμοκρασία ακόμη μας το επιτρέπει, επιλέγουμε να συνδυάζουμε κάποια από τα κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας με basic φθινοπωρινά fashion items. Τα κομμάτια τα οποία "μαρτυρούν” ότι διανύουμε τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου είναι αναμφίβολα τα cardigans που επιλέγουμε συχνότερα, τα denim jackets, οι καμπαρντίνες, τα παντελόνια με μακριά μπατζάκια όπως και τα "κλειστά” παπούτσια. Τα "κλειστά” παπούτσια, είναι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, το σήμα κατατεθέν της έναρξης της νέας σεζόν όπως και του τέλους της καλοκαιρινής.

Τα πρώτα παπούτσια που επιλέγουμε για τη νέα σεζόν είναι συνήθως εκείνα τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε ευκολότερα με τα demi season looks μας, αλλά και εκείνα που μας εκφράζουν περισσότερο έχοντας ως γνώμονα τη θερμοκρασία. Οι περισσότερες από εμάς επιλέγουμε sneakers, mules, loafers ή μπαλαρίνες για τις πρώτες φθινοπωρινές μας εμφανίσεις ενώ όσο βαδίζουμε προς την καρδιά του φθινοπώρου, η γκάμα των επιλογών μας διευρύνεται δίνοντας μας τη δυνατότητα να αρχίσουμε να φοράμε και τα αγαπημένα μας μποτάκια ή ακόμη και μπότες.

Οι μπότες μπορούν να θεωρηθούν ένα κατά βάση χειμερινό item, όμως, χωρίς αμφιβολία, με το κατάλληλο styling, μπορούν να φορεθούν με μεγάλη επιτυχία τόσο κατά τους φθινοπωρινούς όσο και κατά τους πρώτους ανοιξιάτικους μήνες. Ο "κανόνας” του κατάλληλου styling για την εκάστοτε εποχή έχει τόσο αισθητικό όσο και πρακτικό χαρακτήρα καθώς επιθυμούμε να είμαστε άνετες όπως και κομψές. Για να φορέσουμε ένα ζευγάρι μπότες αυτή την εποχή είναι σημαντικό να εξισορροπήσουμε το υπόλοιπο outfit μας σε περισσότερο φθινοπωρινούς τόνους.

Δύο stylish looks που θα σε πείσουν αλλά και θα σε εμπνεύσουν για το πώς να φορέσεις ένα ζευγάρι μπότες αυτή την εποχή, δημιούργησε η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της.

Σε δημόσια εμφάνιση της στο Παρίσι, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο εμπριμέ φόρεμα σε mini μήκος το οποίο συνδύασε με μαύρες μπότες στο ύψος του γονάτου και μαύρο cross body τσαντάκι.


Η επόμενη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου που μας ενέπνευσε ήταν σε δημόσια εμφάνιση της στην οποία επέλεξε να συνδυάσει ένα λευκό πουκάμισο με mini εμπριμέ φούστα και να ολοκληρώσει το look της με μαύρες μπότες και μαύρη ζώνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ