Follow us

Old Money Aesthetic | Η νέα συλλογή της Stradivarius είναι ιδανική για να υιοθετήσεις το viral trend του TikTok

Πώς θα υιοθετήσεις το εν λόγω trend σύμφωνα με τη Stradivarius;

Stradivarius Splash News / Ideal Image

Διακοπές στη γαλλική ριβιέρα, ταξίδια στις γαλλικές Άλπεις, shooping στις πολυτελέστερες μπουτίκ όλου του κόσμου. Κάπως έτσι φαντάζεται η Gen Z το μέλλον της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο όρος "Old Money Aesthetic" έχει καταφέρει να γίνει viral στην πλατφόρμα streaming που πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα των νέων ανθρώπων. Ο εν λόγω όρος αναφέρεται κυρίως στον πλούτο που κληρονομείται από γενιά σε γενιά, χωρίς δηλαδή να έχει κερδίσει μόνος του τα εν λόγω χρήματα. Φυσικά, σειρές όπως το "Gossip Girl" και το "Succession", που ανέδειξαν την τάση της "ήσυχης πολυτέλειας" εμπνέουν ακόμα περισσότερο τη Gen Z.

Έχοντας μία αδυναμία στα στατιστικά και τα νούμερα, αξίζει σίγουρα να αναφέρουμε πως το hashtag "Old Money Aesthetic" έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 4,5 εκατομμύρια βίντεο στο TikTok. Από την πλευρά τους οι fashionistas φροντίζουν να προτείνουν στιλιστικές συμβουλές ώστε να αποπνέουμε την εν λόγω αισθητική με το στιλ μας, ενώ μέσα από τα hauls τους παρουσιάζουν τα -κυρίως budget friendly- ρούχα και αξεσουάρ που θα μας βοηθήσουν να υιοθετήσουμε το εν λόγω trend.

Ακριβώς αυτός είναι και ο στόχος της νέας συλλογής που κυκλοφόρησε η Stradivarius για το φθινόπωρο του 2023. Το high street brand μόδας που ακολουθεί κάθε εξέλιξη της μόδας και μας βοηθά να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας πάντα με τον πιο επίκαιρο τρόπο, δημιούργησε μία collection που ονομάζεται "Old Money". Σε αυτή πρόκειται να βρεις ψηλόμεσες tailored παντελόνες, πλεκτές ζακέτες, δερμάτινα σακάκια και τζάκετ κολλεγιακού τύπου, δερμάτινες knee length μπότες και Mary Janes για να υιοθετήσεις την εν λόγω τάση με τον πιο φρέσκο τρόπο.

Η "Old Money Aesthetic" στο TikTok

Editor's Picks

Δερμάτινη καμπαρντίνα με ζώνη Stradivarius

Κοντό φόρεμα στράπλες Stradivarius

Πλεκτή ζακέτα με κουμπιά Stradivarius

Τζιν παντελόνι Stradivarius

Μαύρες μπαλαρίνες Stradivarius

Τσάντα με όψη δέρματος Stradivarius

Bomber jacket Stradivarius

Κοντό πουκάμισο Stradivarius

Αμπριγιέ παντελόνι με ζώνη Stradivarius

Oversized παλτό Stradivarius

Skort Stradivarius

Δερμάτινες μπότες Stradivarius

Παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι Stradivarius

Σακάκι με εφέ δέρματος Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ