Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το πανωφόρι της είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου αυτή την εποχή

Το πανωφόρι που επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα και μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα outfits σου

Χριστίνα Μπόμπα | Το πανωφόρι της είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου αυτή την εποχή Instagram@chrismpo

Το φθινόπωρο χαρακτηρίζεται από τον άστατο καιρό του όπως και τις συνεχείς αλλαγές της θερμοκρασίας που μπορεί να προκύψουν από τη μία μέρα στην άλλη όπως και ακόμη στην ίδια ημέρα. Ο "άστατος” αυτός καιρός μπορεί να μας προβληματίσει ως προς την επιλογή του outfit που θα διαλέξουμε. Η εποχή που διανύουμε είναι ιδανική για να αναδείξουμε μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι όσο και της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας, ο λόγος για την denim on denim τάση.

Την τάση του denim on denim μπορούμε να την εντάξουμε στις εμφανίσεις μας δημιουργώντας σύνολα με denim jackets, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες ή φορέματα. Ακόμη και εάν δεν επιθυμείς να συνδυάσεις δύο denim κομμάτια σε ένα look σου, το σύνολο σου θα είναι εξίσου stylish όπως και επίκαιρο εάν επιλέξεις να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα denim jacket ή πουκάμισο.

Ένα denim jacket ή πουκάμισο συνδυάζεται εύκολα και με στιλ με όποιο look και εάν επιλέξουμε, προσφέροντας μας άνεση όπως και ένα elevated outfit το οποίο είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Λόγω της τάσης που θέλει το τζιν ύφασμα να πρωταγωνιστεί στα σύνολα μας, θα βρεις μεγάλη γκάμα αποχρώσεων σε τζιν υφάσματα όπως και κομμάτια. Ένα denim πουκάμισο σε σκούρα απόχρωση του μπλε όπως και σε μαύρο ή γκρι χρώμα είναι ιδανικό για να συνδυαστεί με κάθε κομμάτι της φθινοπωρινής συλλογής μας όπως και σε πολλές και διάφορες περιστάσεις.

Το denim πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί και ως πανωφόρι επέλεξε να φορέσει η Χριστίνα Μπόμπα και δημιούργησε ένα stylish όπως και cool, total black jeans look. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα oversized denim πουκάμισο σε μαύρο χρώμα από τη Funky Buddha, το οποίο συνδύασε με μαύρο crop top και μαύρο denim παντελόνι σε loose γραμμή με cut out στο γόνατο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της


Το πουκάμισο από τη Funky Buddha

Χριστίνα Μπόμπα | Το πανωφόρι της είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου αυτή την εποχή
Γυναικείο oversized τζιν πουκάμισο με φθορές, Funky Buddha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ