Follow us

3 ζευγάρια loafers από τη Mango που θα αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά σου looks

Τα ζευγάρια που θα φορέσεις σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις

3 ζευγάρια loafers από τη Mango που θα αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά σου looks Splash News / Ideal Images

Μπορεί όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας να είναι εξίσου σημαντικά την κάθε εποχή που διανύουμε όμως χωρίς αμφιβολία τα παπούτσια που επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε το σύνολο μας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο final look μας όσο και στην άνεση μας. Για την εποχή του φθινοπώρου όπου διανύουμε επιλέγουμε συχνά ζευγάρια τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με αρκετά και διαφορετικά styling combos όπως και να μας παρέχουν άνεση και πρακτικότητα τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές περιστάσεις της καθημερινότητας μας.

Σίγουρα τα αγαπημένα μας sneakers είναι από τις πρώτες επιλογές μας σε υποδήματα που μας έρχονται στο μυαλό, υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές οι οποίες αναδεικνύουν περισσότερο το στιλ μας όπως και μας προσφέρουν ένα περισσότερο ολοκληρωμένο και κομψό αποτέλεσμα. Ανάμεσα σε άλλα είδη παπουτσιών που συνδυάζουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ξεχωρίζουμε τα loafers. Τα loafers ξεχωρίζουν για το smart chic look που μπορούν να μας χαρίσουν όπως και για τη δυνατότητα τους να προσαρμοστούν με ευκολία στη στιλιστική μας διάθεση. Είτε επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα preppy, ένα formal ή ένα casual chic αποτέλεσμα, ένα ζευγάρι loafers μπορεί να προσθέσει στιλιστικούς πόντους, όπως και να ολοκληρώσει, το look μας.

Τα αγαπημένα loafers είναι εύκολο να συνδυαστούν τόσο με φορέματα και φούστες κάθε μήκους, παντελόνια, παντελόνες, shirt dresses, όπως και βερμούδες, εάν ο καιρός το επιτρέπει, ενώ ανάλογα με το στιλ και τη γραμμή τους μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα περισσότερα φθινοπωρινά, όπως και χειμερινά, κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Στη φθινοπωρινή συλλογή της Mango ανακαλύψαμε τρία ζευγάρια loafers τα οποία αντιπροσωπεύουν κάθε γούστο και μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε μας σύνολο. Τα ζευγάρια loafers, ή αλλιώς μοκασίνια, που επιλέξαμε είναι σε μπεζ, μαύρο αλλά και μπορντό χρώμα, αποχρώσεις που εντάσσονται απόλυτα στη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα ενώ οι μεταλλικές τους λεπτομέρειες δίνουν ένα glam και luxury στοιχείο.

Τα loafers από τη Mango

Μοκασίνι δέρμα μεταλλική λεπτομέρεια, Mango

Μοκασίνι δέρμα τρακτερωτή σόλα, Mango

Μοκασίνι μεταλλική λεπτομέρεια, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ