Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το look της με ένα λευκό πουκάμισο από τη Massimo Dutti που μπορείς να φορέσεις και βράδυ

Το ιδιαίτερο styling hack στο κομψό look που μπορείς να φορέσεις πρωί και βράδυ

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το look της με ένα λευκό πουκάμισο από τη Massimo Dutti που μπορείς να φορέσεις και βράδυ Instagram@stam_tsimtsili

Είναι λίγα τα κομμάτια μίας γυναικείας γκαρνταρόμπας που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ως "πασπαρτού” στις εμφανίσεις μας και να μας χαρίζουν κομψότητα και εγγυημένα ένα διαχρονικό look για όποια περίσταση και εάν τα επιλέξουμε. Ένα λευκό πουκάμισο εντάσσεται αναμφίβολα στην κατηγορία των staples και μπορεί να φορεθεί με κάθε πιθανό styling combo, κάθε εποχή και σε κάθε περίσταση με το ανάλογο styling. Το λευκό πουκάμισο πέρα από όλα τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε, διαθέτει επίσης την ικανότητα να μας χαρίζει μία αίσθηση καθαριότητας και φινέτσας την οποία φυσικά δεν αντιλαμβανόμαστε μόνο εμείς.

Ένα λευκό πουκάμισο κατά τους φθινοπωρινούς μήνες είναι πολύ ευκολότερο να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά fashion items της συλλογής μας και αυτό λόγω του ότι το φθινόπωρο, η θερμοκρασία ακόμη είναι ασταθής και έτσι μπορούμε να το συνδυάσουμε με παντελόνια, βερμούδες όπως και φούστες κάθε μήκους, maxi, midi ακόμα και mini. Κάτι ακόμη που μας εξυπηρετεί ακόμη περισσότερο στο styling ενός λευκού πουκαμίσου είναι το ότι μπορεί να φορεθεί και ως "πανωφόρι” αλλά και να δέσουμε τις άκρες του δημιουργώντας έναν κόμπο ή έναν φιόγκο αλλάζοντας το έτσι εύκολα σε crop top πουκάμισο, μία επιλογή που μπορεί να μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε looks.

Το τελευταίο styling hack είναι αυτό που χρησιμοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της για να δημιουργήσει ένα φθινοπωρινό total white look. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο από τη Massimo Dutti το οποίο έδεσε κάνοντας το crop top και το συνδύασε με mini λευκή ψηλόμεση φούστα δημιουργημένη από ιδιαίτερη δαντέλα. Το total white look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα nude πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της


Το σύνολο που δημιούργησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί σε μία πρωινή περίσταση με ένα ζευγάρι flat παπούτσια όπως μπαλαρίνες ή mules ή σε μία βραδινή έξοδο με ψηλοτάκουνα πέδιλα όπως τα φόρεσε και η παρουσιάστρια.

Πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα, Massimo Dutti

Λινό πουκάμισο με φιόγκο, Zara

Βαμβακερό πουκάμισο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ