Follow us

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το πιο διάσημο color trend, ακολουθώντας το αγαπημένο styling tip των fashionistas

Η Βάσια Κωσταρά ταξίδεψε στο Παρίσι.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Το προφίλ της Βάσιας Κωσταρά στο Instagram είναι συχνά πηγή στιλιστικής έμπνευσης για πολλές από εμάς. Κάθε νέα ανάρτηση της σχεδιάστριας, η οποία ξεχωρίζει τόσο για το προσωπικό της στιλ όσο και για τις δημιουργίες της, μας κάνει να θέλουμε να εξελίξουμε το ντύσιμό μας, αλλά και να πειραματιστούμε με τις τάσεις. Πρόσφατα μάλιστα, η Βάσια Κωσταρά ταξίδεψε στο Παρίσι και σε ένα από τα looks που δημοσίευσε φαίνεται να έχει υιοθετήσει το κορυφαίο color trend του φθινοπώρου με έναν απόλυτα δικό της τρόπο.

Η Βάσια Κωσταρά μοιράστηκε με τις followers της κάποια στιγμιότυπα που τη δείχνουν να ποζάρει στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, φορώντας ένα μονοχρωματικό σύνολο σε μπορντό απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα σακάκι με τονισμένους ώμους και oversized γραμμή με ένα δερμάτινο παντελόνι και διαφανές τοπ σε μία πολύ ιδιαίτερη μπορντό απόχρωση. Ολοκληρωσε το look της με τσάντα στον ίδιο τόνο και ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες που ήταν το pop of color που αναβάθμισε το look της.

Το κόκκινο και οι διάφοροι τόνοι της εν λόγω απόχρωση είναι το απόλυτο color trend της τρέχουσας σεζόν. Πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023-2024 και φυσικά έχει γίνει viral και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας από τους λόγους που ξεχωρίσαμε την εν λόγω εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά είναι πως ακολούθησε ένα από τα αγαπημένα στιλιστικά μυστικά των γυναικών με ξεχωριστό στιλ. Υιοθέτησε δηλαδή μία viral τάση, αλλά με έναν δικό της τρόπο. Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά στις αποχρώσεις, αξίζει σίγουρα να πειραματιστείς με διαφορετικούς τόνους, πιο έντονους και πιο σκούρους μέχρι να βρεις εκείνο το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα.

Το φθινοπωρινό look της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ