Follow us

Οι ανάρπαστες γόβες από τη Mango που γίνονται συνέχεια sold out | Είναι τέλειες για το φθινόπωρο

Οι Mango γόβες που ξεχώρισαν οι fashionistas του TikTok.

street style Splash News / Ideal Image

Πλέον, οι fashionistas του TikTok έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή μας για πολλούς λόγους. Τα βίντεο που δημιουργούν με στιλιστική έμπνευση μας βοηθούν να εξελίσουμε το ντύσιμό μας, να πειραματιστούμε με συνδυασμούς, αλλά και τα δοκιμάσουμε διαφορετικής αισθητικής looks. Πολύ συχνά μάλιστα, οι fashion experts της εν λόγω πλατφόρμας streaming καταφέρνουν να ανακαλύψουν τα must have κομμάτια από τις νέες συλλογές των fashion brands. Όχι μόνο τα ανακαλύπτουν όμως, αλλά τα δείχνουν στα βίντεο τους, κάνοντας τα ανάρπαστα και συχνά sold out.

Διαβάστε Επίσης

Ακριβώς αυτό συνέβη πρόσφατα με ένα ζευγάρι γόβες από τη νέα συλλογή του Mango για το φθινόπωρο του 2023. Πρόκειται για ένα ζευγάρι slingback γόβες σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση, τη Cherry Red, οι οποίες γίνονται συνεχώς sold out. Πολύ συχνά μάλιστα, όταν κάποια fashionista του TikTok καταφέρει να τις εντοπίσει σε κάποιο κατάστημα, δημοσιεύσει βίντεο με σκοπό να ενημερώσει όλες τις ενδιαφερόμενες. Είναι πολύ κομψές, το χρώμα ανήκει στα color trends της σεζόν, ενώ είναι ένα στιλ παπουτσιών που χαρακτηρίζεται από διαχρονική κομψότητα.

Ακόμα όμως κι αν δεν καταφέρεις να τις βρεις σε κάποιο κατάστημα της Mango ή στο e-shop, η νέα συλλογή του brand προσφέρει μεγάλη ποικιλία από γόβες. Κάπως έτσι είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό σχέδιο ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ.

Διαβάστε Επίσης

Οι viral γόβες της Mango

Get the Item

Γόβα ασύμμετρη Mango

Παπούτσι δίχτυ στρας Mango

Παπούτσια μύτη τακούνι Mango

Ξώφτερνα παπούτσια με τακούνι Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ