Follow us

Άννα Βίσση | Οι δύο εντυπωσιακές δημιουργίες διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου που φόρεσε στη συναυλία στο Ηρώδειο

Τα δύο looks της Άννας Βίσσης στο Ηρώδειο.

MissBloom TEAM
Άννα Βίσση NDP Photo Agency

Έχοντας ως φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο. Φέτος, η ερμηνεύτρια γιορτάζει την συμπλήρωση 50 χρόνων παρουσίας στη μουσική σκηνή και το γιορτάζει με μία σειρά από συναυλίες. Πιο συγκεκριμένα, η χθεσινή sold out συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο είχε ως στόχο να ενισχυθούν τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Όσοι τυχεροί παρακολούθησαν τη συναυλία, απόλαυσαν την Άννα Βίσση να ερμηνεύει τις πολυβραβευμένες και διαχρονικές επιτυχίες της τραγουδίστριας, έχοντας στο πλευρό της Σύνολο Ποικίλης Μουσικής "Φιλαρμόνια" υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, τη 40μελή Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών, τη βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη και φυσικά τον συνθέτη που επηρέασε περισσότερο την καριέρα της, Νίκο Καρβέλα.

Για την εν λόγω τόσο σημαντική στιγμή της ζωής και της καριέρας της, η Άννα Βίσση εμπιστεύτηκε το δημιουργικό ταλέντο του Βρεττού Βρεττάκου. Ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας που επιμελείται τις εμφανίσεις διάσημων γυναικών όπως η Beyonce και η Jennifer Lopez, σχεδίασε αποκλειστικά για την Άννα Βίσση δύο άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη εμφάνιση της Άννας Βίσση ήταν με μία κρυστάλλινη ολόσωμη φόρμα που ήταν διακοσμημένη με 300 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski στην πολύ ιδιαίτερη απόχρωση golden shadow. Η δημιουργία συνοδευόταν από ένα μεταξωτό μακρύ ασύμμετρο φόρεμα χρώματος nude gold silver που ήταν επίσης διακοσμημένο με εκατοντάδες κρυστάλλινες αλυσίδες και κατέληγαν σε κρόσσια και άλλα ασύμμετρα στοιχεία που αγκάλιαζαν τη σιλουέτα της ερμηνεύτριας. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα μποτάκια, που ήταν διακοσμημένα με τα ίδια κρύσταλλα όπως η φόρμα.

Η δεύτερη δημιουργία που φόρεσε η Άννα Βίσση ήταν ένα μαύρο μονοχρωματικό κρυστάλλινο κοστούμι, το οποίο αποτελούνταν από ένα γιλέκο που ήταν κεντημένο με σπασμένα κρυστάλλινα στοιχεία που έγιναν ειδική παραγγελία από την Αυστρία αποκλειστικά για την εν λόγω περίσταση. Τα μανίκια του γιλέκου ήταν κεντημένα με ασημένιες ασύμμετρες αλυσίδες, ενώ το παντελόνι ήταν παρόμοια κεντημένο με κρύσταλλα. Αυτό το look που επιμελήθηκε ο Βρεττός Βρεττάκος είχε ως πηγή έμπνευσης το fashion και music icon David Bowie.
Το styling για τις δύο εμφανίσεις της Άννας Βίσση επιμελήθηκε η Σοφία Καρβέλα και χρειάστηκαν δύο μήνες κατασκευής και υλοποίησης για τις δύο δημιουργίες.

Αννα Βισση

Αννα Βισση

Αννα Βισση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ