Follow us

Γαία Μερκούρη | Ο sexy τρόπος με τον οποίο φόρεσε ένα διαχρονικό κοστούμι σε βραδινή έξοδο

Πώς να φορέσεις ένα κλασικό κοστούμι στη βραδινή σου έξοδο

Γαία Μερκούρη | Ο sexy τρόπος με τον οποίο φόρεσε ένα διαχρονικό κοστούμι σε βραδινή έξοδο Instagram

Τα κλασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας μπορούν να μας διευκολύνουν στην απόφαση που πρέπει να πάρουμε όταν αναζητάμε το ιδανικό outfit για μία περίσταση. Τα κλασικά, και διαχρονικά, fashion items μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση προσφέροντας μας στιλ, κομψότητα όπως και την άνεση για έναν πιο ασφαλή πειραματισμό ο οποίος θα εκφράζει το στιλ και το γούστο μας αλλά και θα ανταποκρίνεται καλύτερα στην εκάστοτε περίσταση. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως στα περισσότερα staples της γκαρνταρόμπας μας, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε φορώντας ένα κλασικό κοστούμι.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις ένα κλασικό κοστούμι τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σου. Τα κομμάτια τα οποία διαμορφώνουν το ύφος του look σου είναι τα tops που μπορείς να επιλέξεις τα οποία μπορεί να είναι crop top, tank top, πουκάμισο, T-shirt κ.α. Κάτι ακόμη που διαμορφώνει απόλυτα το τελικό σύνολο μας φορώντας ένα κοστούμι είναι αναμφίβολα τα αξεσουάρ όπως και τα παπούτσια με τα οποία θα επιλέξουμε να το συνδυάσουμε όπως μποτάκια, sneakers, loafers ή ψηλοτάκουνα παπούτσια ανάλογα με τη διάθεση μας όπως και με την περίσταση.

Με έναν πολύ μοντέρνο αλλά και sexy τρόπο φόρεσε η Γαία Μερκούρη, η οποία πολλές φορές μας εμπνέει με τις μοντέρνες πινελιές που δίνει στα looks της, ένα pinstripe κοστούμι του Vassia Kostara Brand. Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη επέλεξε να συνδυάσει αυτό το απόλυτα διαχρονικό και κομψό κοστούμι με έναν κορσέ ο οποίος τόνιζε το μπούστο και ήταν εξίσου σε pinstripe pattern. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με χρυσά σκουλαρίκια και λευκά sneakers τα οποία έδιναν έναν περισσότερο casual τόνο στο βραδινό outfit της προσφέροντας στιλιστική αρμονία.

Δες την εμφάνισή της


Πώς επέλεξε να φορέσει η Βάσια Κωσταρά το pinstripe κοστούμι σε πρωινή της έξοδο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ