Follow us

New fashion love in town | Τα σκουλαρίκια που πρέπει να φορέσεις και επιλέγουν όλες οι fashionistas

Τα σκουλαρίκια που θα γίνουν το αγαπημένο σου trend

iliana instagram

Όλες οι γυναίκες ψάχνουμε τρόπους να ανανεώσουμε τα σύνολα μας. δηλαδή να κάνουμε εκείνες τις μικρές αλλαγές για να μπορούμε να τα φοράμε σε διαφορετικές περιστάσεις. Κάποιοι από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δώσουμε διαφορετικό στιλ σε ένα look μας είναι με την προσθήκη ή αφαίρεση αξεσουάρ. Κρατώντας μία διαφορετική τσάντα, φορώντας διαφορετικού ύφους παπούτσια όπως και φορώντας κοσμήματα, είναι αδιαμφισβήτητα ένας τρόπος για να αλλάξουμε ένα σύνολο. Τα statement κοσμήματα που "φαίνονται” περισσότερο είναι αυτά τα οποία βρίσκονται κοντά στο πρόσωπο, γι' αυτό και τα σκουλαρίκια είναι από τα πιο αγαπημένα κοσμήματα των γυναικών.

Η τάση που πρωταγωνιστεί στα σκουλαρίκια, μας προτείνει να φοράμε vintage like κομμάτια, και έχει έρθει στο προσκήνιο από τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι. Όσο διανύουμε τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 24 βλέπουμε ότι συνεχίζει να επικρατεί στα looks των πιο ενημερωμένων fashion it girls αναβαθμίζοντας απόλυτα οποιοδήποτε look τους. Τα vintage σκουλαρίκια, που κυρίως βρίσκουμε σε clip on, τόσο λόγω χρηστικότητας όσο και λόγω της vintage αισθητικής τους, τα βλέπουμε σε σχέδια και γραμμές τα οποία ταιριάζουν σε κάθε γούστο και αισθητική καθώς μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε minimal αλλά και bold σύνολο. Πέρα από το clip on κούμπωμα, στα brands μπορούμε να βρούμε και με κούμπωμα το οποίο δεν "κουράζει" τόσο το συγκεκριμένο σημείο του αυτιού.

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε πρόσωπο λόγω του ότι είναι πάνω στο αυτί και κολλητά στις γωνίες του προσώπου έτσι ώστε δεν φαίνονται "ξένα” ή παράταιρα. Την προτίμηση τους στα vintage σκουλαρίκια με clip on έδειξαν έντονα από την προηγούμενη σεζόν η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά όπως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ όσο τα βρίσκουμε σε μεγαλύτερη γκάμα στην αγορά όλο και περισσότερα fashion it girls τα εντάσσουν στις εμφανίσεις τους. Η Κλέλια Ανδριολάτου, η Γαία Μερκούρη, η Παυλίνα Βουλγαράκη όπως και άλλες fashionistas επιλέγουν τα ζευγάρια που εκφράζουν περισσότερο το στιλ τους και ταιριάζουν με τα σύνολα τους.



Παρακάτω 5 ζευγάρια σκουλαρίκια με τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις τη vintage τάση δίνοντας άλλο στιλ στις εμφανίσεις σου.

Bond σκουλαρίκια, Vassia Kostara

Heart clip-on σκουλαρίκια, Cos

Στρογγυλά ανάγλυφα σκουλαρίκια, Massimo Dutti

Σκουλαρίκια σαλιγκάρι, Zara

Ογκώδη σκουλαρίκια, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ