Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά προτείνει πως να φορέσεις μία leather φούστα αυτή την εποχή

Το κομψό styling combo της Χριστίνας Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά προτείνει πως να φορέσεις μία leather φούστα αυτή την εποχή Instagram@ckontova

Όλες οι γυναίκες έχουμε κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία δυσκολευόμαστε να τα εντάξουμε σε κάποια εμφάνιση μας ή ακόμη και να τα αγοράσουμε ακριβώς επειδή δεν αισθανόμαστε τόσο άνετα με τα styling combos που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Σε αυτή την κατηγορία ρούχων αρκετές γυναίκες εντάσσουν και τα κομμάτια τα οποία έχουν leather εφέ στην όψη τους.

Το πιο "εύκολο” leather κομμάτι που μπορούμε να εντάξουμε με στιλιστική ασφάλεια στις εμφανίσεις μας είναι αναμφισβήτητα ένα leather jacket, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί staple μίας timeless γκαρνταρόμπας. Πλέον τα leather κομμάτια έχουν πληθύνει και βρίσκουμε ποικιλία διαφορετικών items στα ράφια των αγαπημένων μας fashion brands όπως και βλέπουμε όλο και συχνότερα looks των fashionistas στα οποία έχουν εντάξει ένα leather fashion item. Καμπαρντίνες, tops, παντελόνια, φορέματα όπως και φούστες είναι τα κυρίαρχα leather κομμάτια με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα stylish αποτέλεσμα με το κατάλληλο styling.

Ένα πολύ κομψό και stylish look με μία leather φούστα δημιούργησε η Χριστίνα Κοντοβά σε πρόσφατη εμφάνιση της, χαρίζοντας μας τη στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να τη φορέσουμε chic όπως και επίκαιρα. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να φορέσει μία ψηλόμεση mini leather φούστα σε μαύρο χρώμα την οποία συνδύασε αρμονικά με λευκό αμάνικο πουλόβερ με V neck. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα leather μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της

Leather φούστες για να αντιγράψεις το look

Μίνι φούστα με πιέτες και εφέ δέρματος, Stradivarius

Φούστα σε γραμμή Α με ειδική επεξεργασία, H&M

Mini φούστα με εφέ δέρματος, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ