Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Ο stylish τρόπος που φόρεσε ένα floral φόρεμα στη night out έξοδο της

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προτείνει πως να φορέσεις ένα floral φόρεμα αυτή την εποχή

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Ο stylish τρόπος που φόρεσε ένα floral φόρεμα στη night out έξοδο της Instagram@nancyzabetoglou

Η φθινοπωρινή περίοδος και οι αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας που τη χαρακτηρίζουν, μπορεί κάποιες φορές να πιστεύουμε πως μας "περιορίζουν” σε κάποια από τα χρώματα όπως και τα patterns τα οποία θέλουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Αναμφίβολα όλα τα χρώματα όπως και τα patterns μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές του χρόνου αρκεί να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό και προσαρμοσμένο στην σεζόν σύνολο.

Και ενώ μπορεί τα floral patterns να τα έχουμε περισσότερο συνδεδεμένα στο μυαλό μας με τους ανοιξιάτικους μήνες λόγω της καθιέρωσης τους στις εμφανίσεις μας κάθε άνοιξη, η αλήθεια είναι πως μπορούμε με ευκολία να εντάξουμε ένα λουλουδάτο μοτίβο τόσο στις φθινοπωρινές όσο και στις χειμερινές εμφανίσεις μας. Χωρίς αμφιβολία τα μοτίβα τα οποία θα φορέσουμε τη μία εποχή όπως και την άλλη, διαφέρουν σε μικρές όμως σημαντικές λεπτομέρειες.

Για να δημιουργήσουμε επίκαιρα floral looks χρειάζεται να δώσουμε σημασία στο ύφασμα, το μήκος των μανικιών όπως και στις αποχρώσεις τις οποίες έχει το floral item μας. Στην περίπτωση ενός floral φορέματος μπορούμε να επιλέξουμε η απόχρωση των λουλουδιών ή του φόντου του μοτίβου να είναι σε σκουρόχρωμους τόνους όπως σημαντικό, αλλά και πρακτικό, είναι τα μανίκια να είναι μακριά τόσο λόγω της θερμοκρασίας όσο και για να διαχωρίζεται το ότι το κομμάτι που επιλέξαμε είναι up to date.

Με έναν stylish τρόπο επέλεξε να συνδυάσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου το floral φόρεμα της σε βραδινή της έξοδο. Συγκεκριμένα το φόρεμα που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ήταν σε μωβ απόχρωση με λευκά λουλούδια και επέλεξε να το συνδυάσει ιδανικά με ένα λευκό τσαντάκι χειρός. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της


Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Ο stylish τρόπος που φόρεσε ένα floral φόρεμα στη night out έξοδο της

Mini φόρεμα φλοραλ, Zara

Κρουαζέ φόρεμα με δέσιμο, H&M

Midi σεμιζιέ φλοράλ φόρεμα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ