Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το έξυπνο layering που δημιούργησε με ένα denim jacket σε βραδινή έξοδο της

Το styling combo της Αθηνάς Οικονομάκου που θέλουμε να αντιγράψουμε

Αθηνά Οικονομάκου | Το έξυπνο layering που δημιούργησε με ένα denim jacket σε βραδινή έξοδο της Instagram

Οι τάσεις που επικρατούν τη φετινή σεζόν είναι αρκετές, και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους, το οποίο μας αρέσει πολύ, είναι η αρμονία με την οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Οι επικρατούσες τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 24 είναι αναμφίβολα το quiet luxury trend, η τάση που θέλει το φλογερό κόκκινο να πρωταγωνιστεί με οποιοδήποτε τρόπο και item στα looks μας, όπως και η τάση του denim. Και τα τρία αυτά trends μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους με stylish τρόπο αρκεί να έχουμε φροντίσει το styling μας να είναι προσεγμένο.

Η τάση της "ήσυχης πολυτέλειας” όπως και η τάση του denim είναι δύο τάσεις που μπορούμε με ευκολία να δημιουργήσουμε ένα styling combo το οποίο θα μας χαρίσει μία ενημερωμένη όπως και κομψή εμφάνιση. Ειδικότερα, την εποχή του φθινοπώρου την οποία διανύουμε, μας είναι ευκολότερο να κάνουμε το αγαπημένο, και πολύ stylish, layering. Ο ορισμός του layering ή αλλιώς layered clothing, είναι το σύνολο το οποίο έχουμε φορέσει να αποτελείται από διαφορετικά, αλλά και ελαφριά υφάσματα, τα οποία έχουμε φορέσει το ένα πάνω από το άλλο. Σημαντικό στο layering, για ένα άνετο και stylish αποτέλεσμα, είναι τα ρούχα τα οποία επιλέγουμε να έχουν διαφορετικά μήκη όπως και να είναι ελαφριά έτσι ώστε να μας προσφέρουν τη ζεστασιά που επιθυμούμε χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να μας δίνει όγκο.

Το φθινοπωρινό layering το οποίο θέλουμε να αντιγράψουμε για την εποχή που διανύουμε το είδαμε στην Αθηνά Οικονομάκου. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε ένα ενημερωμένο look σε εμφάνιση της στο Παρίσι το οποίο αποτελούταν από crop top σε γκρι ανοιχτόχρωμη απόχρωση και μαύρο παντελόνι ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα denim jacket και από πάνω ένα oversize blazer μαύρου χρώματος.

Δες την εμφάνισή της

Ντένιμ blazer με αφαιρούμενα κομμάτια, Bershka

Oversize denim jacket, Zara

Τζιν μπουφάν σε φαρδιά γραμμή, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ