Follow us

Το Zara παντελόνι της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ιδανικό για κάθε φθινοπωρινή σου εμφάνιση

Το παντελόνι με το οποίο θα δημιουργήσεις ενημερωμένες και κομψές εμφανίσεις

Το Zara παντελόνι της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ιδανικό για κάθε φθινοπωρινή σου εμφάνιση Instagram@stam_tsimtsili

Η κάθε εποχή βάζει και τα δικά της staples στην ντουλάπα μας τα οποία μας χαρίζουν στιλ όπως και μας εξασφαλίζουν μία άνετη και safe εμφάνιση. Το καλοκαίρι όπως και την άνοιξη, οι φούστες και τα φορέματα θα λέγαμε ότι διεκδικούν επάξια την πρώτη θέση στις εμφανίσεις μας. Όσο όμως βαδίζουμε προς τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, τα παντελόνια αρχίζουν να κερδίζουν περισσότερο έδαφος!

Τα παντελόνια τα οποία είναι στο προσκήνιο της μόδας είναι τα denim (λόγω της denim on denim τάσης) και φυσικά τα cargo τα οποία πρωταγωνιστούν στις ενημερωμένες εμφανίσεις και για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 24.

Τα cargo παντελόνια συγκεκριμένα τα είδαμε να κυκλοφορούν σε διαφορετικά μήκη, γραμμές, υφάσματα όπως και χρώματα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα, όποιο και εάν είναι το στιλ της, να μπορέσει να τα εντάξει αρμονικά στις εμφανίσεις της.

Ένα cargo παντελόνι φόρεσε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha "Happy Day" επέλεξε ένα κομψό cargo παντελόνι με φερμουάρ σε μαύρο χρώμα από τη Zara. Το μαύρο παντελόνι της συνδύασε με λευκό tank top και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της


Το cargo παντελόνι από τη Zara

Το Zara παντελόνι της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ιδανικό για κάθε φθινοπωρινή σου εμφάνιση
Παντελόνι cargo με φερμουάρ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ