Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το διαχρονικό και must σακάκι της γαλλικής γκαρνταρόμπας

Το σακάκι που θα δώσει φινέτσα στο look σου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το διαχρονικό και must σακάκι της γαλλικής γκαρνταρόμπας Instagram

Τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έχουν έρθει στο προσκήνιο περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και σεζόν. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας μας προτρέπει να φορέσουμε όλα τα κλασικά κομμάτια που αποπνέουν φινέτσα, στιλ και είναι σε καθαρές και απλές γραμμές. Τα staples της συλλογής μας αποκτούν άλλες στιλιστικές δυνατότητες ενώ τα αγαπημένα μας fashion brands ανακαλύπτουμε μεγαλύτερη γκάμα fashion items τα οποία θα μας προσφέρουν μια minimal και σοφιστικέ εμφάνιση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πρόσφατη εμφάνιση της στο Παρίσι επέλεξε ένα από τα πιο αγαπημένα staples της γαλλικής γκαρνταρόμπας, το tweed σακάκι. Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με κομψό tweed με στρογγυλή λαιμόκοψη και statement χρυσά κουμπιά αποδεικνύει πως το διαχρονικό piece μπορεί να συνδυαστεί τόσο με casual όσο και με formal κομμάτια.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα casual chic outfit στο οποίο συνδύασε ένα tweed jacket σε μαύρο χρώμα, λευκό top μαρινιέρα, denim παντελόνι και λευκά sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Ένα tweed ή "τύπου tweed” ύφασμα, το οποίο προσφέρει στιλιστικά το ίδιο αποτέλεσμα, μπορεί να να αναβαθμίσει ένα casual look σε casual chic, όπως και να ολοκληρώσει μια πιο "επίσημη" εμφάνιση, χαρίζοντας έναν ρομαντικό και stylish preppy αέρα στο σύνολο μας. Αναμφίβολα ένα μαύρο jacket μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα χρώματα, εάν όμως επιθυμείς να αναδείξεις τον κλασικό χαρακτήρα του tweed jacket τότε το να το συνδυάσεις με ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις θα σε διευκολύνει να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Τρία tweed jackets για κομψές εμφανίσεις

Μπουκλέ σακάκι, H&M

Jacket πιλότου με δομή υφάσματος, Zara

Σακάκι τουίντ με τσέπες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ