Follow us

Όλα τα είδη τσάντας που χρειάζεσαι για να κρατήσεις το φθινόπωρο και τον χειμώνα

10 τσάντες που θα σου χαρίσουν στιλ σε κάθε πιθανή περίσταση

Οι τσάντες που θα αναβαθμίσουν τα σύνολα σου τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας Splash News / Ideal Images

Όσα και εάν είναι τα ρούχα που έχει μία γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, για να φανεί ένα σύνολο διαφορετικό, χρειαζόμαστε κάποια αξεσουάρ τα οποία θα χαρίσουν στιλιστικούς πόντους στο outfit μας αλλά και θα το κάνουν να δείξει διαφορετικό. Οι τσάντες είναι από τα κυριότερα αξεσουάρ στα οποία βασιζόμαστε για να δώσουν χαρακτήρα στο look μας όπως και για να ανανεώσουν και να αναβαθμίσουν αυτά που φοράμε. Για κάθε διαφορετική περίσταση όπως και εμφάνιση μας θα μπορούσαμε να επιλέξουμε μία άλλου είδους τσάντα η οποία ταιριάζει περισσότερο στιλιστικά αλλά και μας εξυπηρετεί περισσότερο.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις τσάντες όλων των ειδών που είναι ιδανικές για κάθε πιθανή περίσταση. Οι τσάντες χειρός και οι τσάντες χιαστί μπορούν να σε εξυπηρετήσουν από τις πρωινές ώρες μέχρι και τις βραδινές καθώς μπορούν να σου χαρίσουν στιλ όπως και πρακτικότητα. Μπορείς να τις συνδυάσεις τόσο με τα σύνολα τα οποία επιλέγεις για το γραφείο όπως και με τα casual βραδινά σου looks. Μία tote bag είναι απαραίτητη στη συλλογή τσαντών της κάθε γυναίκας καθώς είναι εκείνη που μπορεί πραγματικά να καλύψει κάθε ανάγκη της καθημερινότητας της. Η απλή γραμμή της την καθιστά ιδανική για να ταιριάξει με όλα τα σύνολα μας, ενώ το μεγάλο μέγεθος της tote bag μας προσφέρει την ευρυχωρία που χρειαζόμαστε για όλα εκείνα τα οποία θέλουμε να έχουμε μέσα στην τσάντα μας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα backpack είναι επίσης απαραίτητο σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς η άνεση που μπορεί να μας προσφέρει δεν περιορίζεται μόνο στις καθημερινές εμφανίσεις μας αλλά και στις εξορμήσεις που θα κάνουμε. Τέλος τα τσαντάκια ώμου μπορείς να τα βρεις σε διάφορες εκδοχές τους και να διαλέξεις ανάλογα με το γούστο σου, την περίσταση για τα οποία τα χρειάζεσαι όπως και ανάλογα με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής σου. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε bucket bag, τσαντάκι ώμου με υφασμάτινο λουρί που μπορούμε να φορέσουμε και χιαστί ή τσαντάκι με αλυσίδα για glam looks.

Παρακάτω οι 10 τσάντες που επιλέξαμε

Crossbody Bag, Longchamp

Τσάντα χειρός Waikiki, Carpisa

Τσάντα Medicine, Answear.gr

Τσάντα ώμου με ανάγλυφη ύφανση, H&M

Τσάντα ώμου Rita V1, Carpisa

Vicky Large tote Guess, Haralas

Lacoste γυναικεία τσάντα ώμου, Notos

Τσάντα bucket ριγέ, Zara

Τσάντα ώμου Olivia σε δέρμα Softy, Kem

Reisenthel Τσάντα πλάτης, Bag Stories

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ