Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την ιδανική φούστα από Zara και κοστίζει σχεδόν 30 ευρώ

Η Ελένη Μενεγάκη με την πιο stylish φούστα για το φθινόπωρο.

MissBloom TEAM
elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Η στιλιστική έμπνευση που προέρχεται από τις πρωταγωνίστριες της μικρής οθόνης μοιάζει ατελείωτη, αφού σε καθημερινή βάση οι παρουσιάστριες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας στην τηλεόραση, φορούν ρούχα που θα θέλαμε πολύ να έχουμε και εμείς στη γκαρνταρόμπα μας. Συχνά μάλιστα, οι διάσημες Ελληνίδες επιλέγουν να φορέσουν δημιουργίες από brands που αγαπάμε και εμείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μία πρόσφατη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega επέλεξε να φορέσει μία ψηλόμεση μίντι φούστα σε μπεζ απόχρωση από τη νέα συλλογή της Zara, την οποία συνδύασε με ένα one shoulder τοπ σε baby blue απόχρωση και nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Διαβάστε Επίσης

Η εν λόγω φούστα είναι σίγουρα μία budget friendly πρόταση για εσένα που θέλεις να ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα και το στιλ σου με έξυπνες επιλογές. Αφενός κοστίζει 29,99 ευρώ και αφετέρου μπορείς να τη φορέσεις με διάφορους τρόπους. Το μπεζ άλλωστε ταιριάζει με όλα τα χρώματα, αποπνέει μία σοφιστικέ κομψότητα, ενώ η εν λόγω φούστα μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες περιστάσεις.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Get the Item

Ψηλόμεση μίντι φούστα Zara
Ψηλόμεση μίντι φούστα Zara

Θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ