Follow us

H Μπάγια Αντωνοπούλου κράτησε την τσάντα που όλες θέλουμε στην γκαρνταρόμπα μας

H δημοσιογράφος βρέθηκε στο "At the Races" event του οίκου Longchamp.

Το Longchamp Girl Μπάγια Αντωνοπούλου κράτησε την τσάντα που όλες θέλουμε στη γκαρνταρόμπα μας @bayaant

Οι γυναίκες έχουμε μεγάλη αδυναμία στις τσάντες και υπάρχουν brands στα οποία επιστρέφουμε διαρκώς για να διαλέξουμε την επόμενη που θα κρατήσουμε. Ο οίκος Longchamp είναι ανάμεσα σ' αυτούς που ξεχωρίζουμε με κάθε νέα τσάντα που κυκλοφορεί στις συλλογές του, αλλά και κάθε νέα εκδοχή των εμβληματικών, να μας τραβά την προσοχή. Όπως ακριβώς συνέβη και με την Longchamp τσάντα που κράτησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στο event για τη συλλογή "At the Races" που διοργάνωσε το luxury brand στο Παρίσι: την Βox - Trot.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Τον Σεπτέμβρη, η Longchamp διοργάνωσε ένα απογευματινό event στον ιππόδρομο ParisLongchamp, εκεί που βρίσκεται ο πιο παλιός μύλος του Παρισιού, ο οποίος ενέπνευσε τον Jean Cassegrain για την ονομασία του οίκου που ίδρυσε το 1948.

Φίλοι του Longchamp καλεσμένοι από την Creative Director, Sophie Delafontaine, συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν το λανσάρισμα της Autumn- Winter 2023 συλλογής με τον τίτλο "At the Races" και να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία στον κόσμο της ιπποδρομίας. Ανάμεσα σε άλλα, οι καλεσμένοι παρακολουθήσαν ζωντανά μία ιπποδρομία στην οποία μπορούσαν να στοιχηματίσουν, αλλά κι ένα παιχνίδι Derby, και διασκέδασαν με Djs σετ των Tigarah και Yuksek, αλλά και live μουσική από το γαλλικό συγκρότημα Hyphen Hyphen.

Ανάμεσα στους Γάλλους και διεθνείς φίλους του οίκου ήταν η Αμερικανίδα ηθοποιός Megan Suri ( Never have i ever), η Αγγλίδα ηθοποιός Amita
Suman
( Shadow and Bones), η Hannah Dodd (Enola Holmes) και η
Maisie Richardson - Sellers ( The kissing booth), η Γαλλίδα top model
Constance Jablonski, η Γαλλίδα ηθοποιός Stéfie Celma (Call My Agent), η Eye Haïdra (C’est la Vie!), η Elodie Fontan (Alibi. com), οι Γαλλίδες τραγουδίστριες Soko και Alizée (με την κόρη της Annily Chatelain), οι αδερφές Ilona και Emma Smet και οι influencers Larsen Thompson και Lena Simonne. Από την Ελλάδα, βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, το δικό μας Longchamp Girl!

To look της Μπάγιας Αντωνοπούλου και η must - have τσάντα

H Μπάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε στο ιπποδρόμιο ParisLongchamp φορώντας ένα πολύ δροσερό και φρέσκο μάξι φόρεμα σε navy απόχρωση με λευκές και μπλε ρίγες στη φούστα του (μία δημιουργία του Atelier Rene το οποίο ντύνει συχνά τη δημοσιογράφο). Την προσοχή μας, βεβαίως, τράβηξε η Baguette Bag Box-Trot σε πράσινο χρώμα από τη νέα συλλογή της Longchamp που είναι ιδανική για day-to-night εμφανίσεις, αφού χωράει τα απαραίτητα για μία βόλτα και το σχήμα της προσφέρεται για να την κρατήσεις ως clutch και το βράδυ. Σ' ένα χρώμα δε όπως το πράσινο που η Αντωνοπούλου "έδεσε" άψογα με το navy φόρεμά της, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου - και στην Box Trot που θα κρατάς. (Θα τη βρεις εδώ).

H Μπάγια Αντωνοπούλου κράτησε την τσάντα που όλες θέλουμε στην γκαρνταρόμπα μας
Μπάγια Αντωνοπούλου Longchamp event
Μπάγια Αντωνοπούλου Longchamp event
Η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον Βασίλη Διγαλάκη και τη Sophie Delafontaine.

Δες φωτογραφίες από το event

Longchamp event at the races
Larsen Thompson

Longchamp event at the races
Longchamp event at the races
Longchamp event at the races
H Maisie Richardson-Sellers με τη Sophie Delafontaine.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ