Follow us

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τις μπαλαρίνες της με τον πιο φθινοπωρινό τρόπο

Ο σοφιστικέ και απόλυτα φθινοπωρινός τρόπος που φόρεσε η Σοφία Καρβέλα τις μπαλαρίνες της

Η Σοφία Καρβέλα συνδύασε τις μπαλαρίνες της με τον πιο φθινοπωρινό τρόπο Instagram

Το φθινοπωρινό ντύσιμο αρκετές φορές μπορεί να μας μπερδέψει λόγω του μεταβατικού χαρακτήρα του από τη μια εποχή στην άλλη. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αρκετά κομμάτια τα οποία έχουν απόλυτα φθινοπωρινό χαρακτήρα και μπορούν να μας βοηθήσουν να διανύσουμε τη μεταβατική αυτή περίοδο με αρμονία στο στιλ μας. Οι μπαλαρίνες είναι ένα χαρακτηριστικό fashion item το οποίο μπορεί να μας διευκολύνει σε αυτή τη "σύγχυση” που είναι ικανή να προκληθεί από τη θερμοκρασία που είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη.

Τα αγαπημένα μας ballet flats, ένα από τα αγαπημένα και πιο διαχρονικά παπούτσια των Γαλλίδων fashionistas, προσφέρουν άνεση, κομψότητα και μια ρομαντική νότα στο σύνολο μας ενώ το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένες μας εξυπηρετεί στο να δημιουργήσουμε απόλυτα φθινοπωρινά looks. Ένα από τα πιο φθινοπωρινά styling combos που μπορούμε να δημιουργήσουμε με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι να τις συνδυάσουμε με ένα ακόμα απόλυτα φθινοπωρινό item, μια καμπαρντίνα.

Η κλασική και σοφιστικέ καμπαρντίνα μπορεί να μας προσφέρει άνεση και στιλ με οποίο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και εάν τη συνδυάσουμε ενώ εάν συνδυάσουμε μια καμπαρντίνα με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα κομψό, φθινοπωρινό όπως και άνετο.

Την έμπνευση για αυτό το styling combo την πήραμε από πρόσφατη εμφάνιση της Σοφίας Καρβέλα. Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα φόρεσε μία oversize καμπαρντίνα σε σοκολατί απόχρωση την οποία συνδύασε με λευκό παντελόνι. Το look της ολοκλήρωσε με μπαλαρίνες mules με καρό μοτίβο και μαύρη tote bag.

Δες την εμφάνισή της

Βαμβακερή σερζέ καμπαρντίνα, H&M

Μακρύ trench παλτό με suede εφέ, Stradivarius

Καμπαρντίνα oversize, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ