Follow us

Οι μπότες της Ευγενίας Σαμαρά είναι ιδανικές για αυτή τη μεταβατική περίοδο

Οι μπότες της Ευγενίας Σαμαρά που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Οι μπότες της Ευγενίας Σαμαρά είναι ιδανικές για αυτή τη μεταβατική περίοδο Instagram

Αρκετά κομμάτια μπορεί να μας έρθουν κατά νου εάν προσπαθήσουμε να σκεφτούμε τα απαραίτητα fashion items του χειμώνα. Κομμάτια τα οποία θα μας εξυπηρετήσουν περισσότερο από άλλα, προσφέροντας μας στιλ όπως και τη θερμοκρασία που επιθυμούμε. Αναμφίβολα τα παπούτσια τα οποία επιλέγουμε για τις χειμερινές εμφανίσεις καθορίζουν πολλά περισσότερα πέρα από το στιλ μας όπως την άνεση μας αλλά και το κατά πόσο δεν κρυώνουμε.

Ένα ζευγάρι μπότες συγκαταλέγονται αναμφίβολα στα staples του χειμώνα, χωρίς όμως να είναι απαγορευτικό το να τις φορέσουμε, με το απαραίτητο styling όπως και το κατάλληλο ζευγάρι, την εποχή του φθινοπώρου. Αρκετές είναι οι γυναίκες οι οποίες έχουν εντάξει τις μπότες στις φθινοπωρινές εμφανίσεις τους συνδυάζοντας τες με fashion items που ανταποκρίνονται στην εποχή που διανύουμε. Αρκετά σημαντικό παρ' αυτά είναι και οι ίδιες οι μπότες να ανταποκρίνονται στα φθινοπωρινά standards.

Ένα ζευγάρι μπότες που μπορείς χωρίς αμφιβολία να φορέσεις τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε είναι εκείνες οι οποίες είναι σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Χρώματα όπως το μπεζ, το ταμπά και το ανοιχτόχρωμο γκρι είναι κάποιες από τις επιλογές σου για να δημιουργήσεις ένα επίκαιρο look. Την έμπνευση για ένα ενδιαφέρον autumn look με μπότες μας την έδωσε η Ευγενία Σαμαρά σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε να φορέσει ένα midi εμπριμέ φόρεμα σε μπλε αποχρώσεις το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μπότες με χαμηλό τακούνι σε ταμπά χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Οι μπότες της Ευγενίας Σαμαρά είναι ιδανικές για αυτή τη μεταβατική περίοδο

Riding knee-high μπότες, Envie Shoes

Ταμπά δερμάτινες μπότες ιππασίας, Tsakiris Mallas

Δερμάτινη μπότα με τακούνι και λουριά, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ