Follow us

10 μπότες από τη Zara που θα φοράμε όλο τον χειμώνα

Οι μπότες από τη Zara που θα αναβαθμίσουν τα χειμωνιάτικα σύνολα σου

10 μπότες από τη Zara που θα φοράμε όλο τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Όπως όλες τις εποχές, έτσι και τον χειμώνα αναζητάμε τα κομμάτια τα οποία θα μας εξυπηρετήσουν πρακτικά στην εποχή την οποία διανύουμε αλλά και θα μας χαρίσουν στιλ. Ο χειμώνας δεν αποτελεί εξαίρεση, αντιθέτως, τη χειμερινή σεζόν επιλέγουμε με περισσότερη "αυστηρότητα” τα fashion items τα οποία θα προσθέσουμε στη συλλογή μας και αυτό λόγω του ότι επιθυμούμε να συνδυάζονται μεταξύ τους προσφέροντας μας ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Τα παπούτσια που επιλέγουμε για τον χειμώνα δεν αποτελούν εξαίρεση, επιθυμούμε εξίσου να μας προσφέρουν άνεση, πρακτικότητα όπως και στιλ. Οι περισσότερες από εμάς όταν αναλογιζόμαστε ποια παπούτσια είναι χειμερινά, αναμφίβολα οι ζεστές και stylish μπότες είναι από τα πρώτα ζευγάρια που μας έρχονται στο μυαλό.

Οι αγαπημένες και διαχρονικές μπότες συνοδεύουν κάθε χειμερινό σύνολο μας με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια χαρίζοντας μας ένα κομψό και πολύ stylish αποτέλεσμα όπως και extra πόντους θηλυκότητας, εάν επιλέξουμε ένα ζευγάρι το οποίο αποπνέει αυτά τα χαρακτηριστικά. Τις μπότες έχουμε τη δυνατότητα να τις βρούμε σε μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα το στιλ και το γούστο μας, το σίγουρο όμως είναι πως μπορούμε να τις συνδυάσουμε με παντελόνια, φούστες κάθε μήκους, mini, midi ή maxi, όπως το ίδιο ισχύει και για τα φορέματα κάθε μήκους αλλά και με τις αγαπημένες μας χειμερινές βερμούδες και σορτς τα οποία συνδυάζουμε με καλσόν.

Στη Zara ανακαλύψαμε τα ζευγάρια μπότες που θα φοράς όλο τον χειμώνα καθώς ταιριάζουν με τα περισσότερα κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Οι μπότες που επιλέξαμε θα σου χαρίσουν στιλ και φινέτσα ενώ με αυτές μπορείς να δημιουργήσεις minimal όπως και bold σύνολα.

Οι μπότες από τη Zara

Δερμάτινη μπότα με τακούνι και λεπτή μύτη, Zara

Δερμάτινη μπότα με τακούνι και λουριά, Zara

Δερμάτινη μπότα με φαρδύ τακούνι, Zara

Ίσια μπότα XL, Zara

Suede μπότα μέτριου ύψους με τακούνια, Zara

Μπότα με τακούνι, Zara

Μπότα Cowboy, Zara

Ψηλή δερμάτινη τρακτερωτή μπότα, Zara

Μπότα denim με τακούνι, Zara

Μπότα με κορδόνια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ