Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Επέλεξε να φορέσει τις μπότες της με το styling combo που δεν προτιμάμε συχνά

O stylish τρόπος που φόρεσε τις μπότες της δεν είναι αρκετά συνηθισμένος

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Επέλεξε να φορέσει τις μπότες της με το styling combo που δεν προτιμάμε συχνά Instagram@stam_tsimtsili

Οι περισσότερες γυναίκες όταν σκεφτόμαστε μία εποχή του χρόνου ταυτόχρονα στο μυαλό μας ταυτίζουμε και τα αντίστοιχα κομμάτια που επιλέγουμε για να διανύσουμε την εκάστοτε εποχή. Για την εποχή του φθινοπώρου και του χειμώνα σκεφτόμαστε όχι μόνο τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε σύνολα που θα μας προσφέρουν στιλ όπως και άνεση και πρακτικότητα κρατώντας μας ζεστές. Ένα από τα πιο απαραίτητα παπούτσια για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας είναι χωρίς αμφιβολία οι αγαπημένες και πολύ stylish μπότες.

Οι μπότες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας και να μας χαρίσουν θηλυκότητα κολακεύοντας το σώμα μας. Τα styling combos για να συνδυάσουμε τις μπότες είναι αρκετά, μπορούμε να τις φορέσουμε με φούστες και φορέματα κάθε μήκους, με χειμερινά σορτς και βερμούδες όπως και με παντελόνια. Η τελευταία επιλογή, αυτή του παντελονιού, παρόλο που δεν είναι αυτή που προτιμάται συχνότερα, είναι ένας πολύ stylish τρόπος για να φορέσουμε ένα ζευγάρι μπότες όπως και να είμαστε πολύ άνετες.

Στην αγορά μπορούμε να βρούμε μεγάλη γκάμα διαφορετικών ειδών μπότας όπως και αρκετά διαφορετικά χρώματα και υφάσματα τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε είδος στιλ και γούστο. Ένα ζευγάρι μπότες το οποίο μπορούμε να συνδυάσουμε με αρμονία με ένα παντελόνι είναι οι high knee μπότες. Το συγκεκριμένο στιλ ταιριάζει ιδανικά με παντελόνια όπως και με κολάν καθώς δεν "κόβει” το πόδι αντιθέτως το κάνει να δείχνει μακρύτερο ενώ το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα πιο stylish.

Τον συγκεκριμένο τρόπο επέλεξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να φορέσει τις high knee μπότες της σε πρόσφατη εμφάνιση της δίνοντας μας έμπνευση. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι το οποίο συνδύασε με nude top και blazer σε μαύρο χρώμα. Το look της ολοκλήρωσε με high knee μπότες μαύρου χρώματος και μπεζ καμπαρντίνα.

Δες την εμφάνισή της


Οι μπότες με τις οποίες μπορείς να υιοθετήσεις το look

Knee high flats, Envie Shoes

Ίσια μπότα XL, Zara

Μπότα τακούνι κροκό όψη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ