Follow us

3 βραδινά τσαντάκια από την H&M για να διαλέξεις όποιο και εάν είναι το γούστο σου

Τα τσαντάκια που θα αναβαθμίσουν τα βραδινά σου σύνολα

street style Splash News / Ideal Image

Οι δυνατότητες που μας προσφέρει μία time capsule wardrobe που απαρτίζεται από minimal και διαχρονικά κομμάτια, είναι το ότι τα περισσότερα fashion items συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και για τις τσάντες τις οποίες έχουμε στη συλλογή μας. Αυτό μας εξυπηρετεί τόσο στο ότι μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς με ποιότητα, όπως και στο ότι εξίσου εύκολα μπορούμε να αναβαθμίσουμε το σύνολο μας με ένα μόνο αξεσουάρ.

Εκτός από τα ρούχα λοιπόν, τα οποία αλλάζουμε για τη νέα σεζόν που διανύουμε και τα αξεσουάρ τα οποία επιλέγουμε αυτή την εποχή είναι περισσότερο φθινοπωρινά. Κυρίαρχο αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας είναι αναμφίβολα η τσάντα η οποία επιλέγουμε να κρατήσουμε. Η τσάντα που διαλέγουμε παίζει έναν πολύ βασικό ρόλο στο πόσο πετυχημένο ή μη θα είναι το outfit μας.

Για τις βραδινές μας εμφανίσεις συγκεκριμένα, μπορεί να μοιάζει κάποιες φορές περισσότερο δύσκολο το να επιλέξουμε την τσάντα την οποία θα μπορούμε να κρατάμε στις περισσότερες περιστάσεις που θα προκύψουν. Ταυτόχρονα αναζητάμε να είναι μία τσάντα, που θα προσθέτει στιλιστικούς πόντους στο look μας όπως και να ταιριάζει με οποιοδήποτε βραδινό look θέλουμε να δημιουργήσουμε, minimal ή bold.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις 3 τσαντάκια που ανακαλύψαμε στην H&M και είναι ιδανικά για τις βραδινές σου εμφανίσεις όποιο και εάν είναι το γούστο σου. Ένα minimal μαύρο τσαντάκι ώμου είναι ιδανικό εάν επιθυμείς απλές και κομψές εμφανίσεις, το χρυσό μεταλικό τσαντάκι πρόκειται να αναβαθμίσουν κάθε βραδινή σου εμφάνιση ενώ το μαύρο τσαντάκι με στρας είναι αυτό που χρειάζεσαι για bold looks.

Τα τσαντάκια από την H&M

Μικρή τσάντα ώμου, H&M

Μεταλλικό τσαντάκι, H&M

Τσαντάκι με στρας, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ