Follow us

Οι τάσεις που πρέπει να υιοθετήσετε στο στιλ σας αυτή τη σεζόν

Η συλλογή Fabiana Filippi για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2023 θα σας βοηθήσει να πετύχετε εκλεπτυσμένο στιλ.

MissBloom TEAM
Οι τάσεις που πρέπει να υιοθετήσετε στο στιλ σας αυτή τη σεζόν Courtesy of Fabiana Filippi

Σε μια εποχή που ο μινιμαλισμός και η "ήσυχη πολυτέλεια" κυριαρχούν στις τάσεις της μόδας, brands που εκπροσωπούν το συγκεκριμένο στιλ έρχονται στο προσκήνιο για να αναλάβουν να μας ντύσουν με τα πιο επίκαιρα και συνάμα διαχρονικά looks. To ιταλικό brand Fabiana Filippi, που θα βρείτε στο ομώνυμο corner στο attica City Link, εκπροσωπεί άριστα την παράδοση της εκλεπτυσμένης κομψότητας που συνδυάζεται με τη σύγχρονη ματιά, την καθαρότητα, την απλότητα των γραμμών και τη διαρκή εξέλιξη. Και με τη συλλογή του για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2023 γίνεται η must επιλογή που θα εξασφαλίσει ασυναγώνιστο στιλ και πολυτέλεια στις εμφανίσεις σας.

Η τάση των elevated πλεκτών

Στην καρδιά των συλλογών της Fabiana Filippi βρίσκεται πάντα το knitwear, που είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στην τωρινή συλλογή. Τα πλεκτά, εξάλλου, πάντα εκπροσωπούσαν ιδανικά την άνετη και ήσυχη πολυτέλεια, και στη FW23 συλλογή Fabiana Filippi στο attica City Link θα ανακαλύψετε τα καλύτερα κομμάτια για να επενδύσετε γι' αυτή την εποχή και τον χειμώνα. Στα πλεκτά έχουν αξιοποιηθεί το μαλλί, το κασμίρι και η αλπακά σε εναλλαγή με νέα και αποκλειστικά υλικά στα οποία το αξεπέραστο savoir faire της Fabiana Filippi συνδυάζεται με τη φυσική της κλήση για πειραματισμό. Κασμιρένια γιλέκα και ζιβάγκο, μάλλινα πουλόβερ και ένα fur-effect μοχέρ ύφασμα που συναντάμε στην εκδοχή τζάκετ θα σας εξασφαλίσουν σοφιστικέ εμφανίσεις με μοντέρνα ματιά, ενώ αμάνικα A-line φορέματα ή μίντι shealth φορέματα από strech wool, θα γίνουν απαραίτητα στο στιλ που απαιτεί κάθε elegant περίσταση.

H τάση του quiet luxury στο καθημερινό workwear

Άλλα κομμάτια "ήσυχης πολυτέλειας" από τη συλλογή Fabiana Filippi στα οποία μπορείτε να εστιάσετε είναι τα μάξι ribbed φορέματα με cable λεπτομέρειες που θα γίνουν η go-to επιλογή στην καθημερινότητά σας, ενώ για το κομψό workwear στιλ σας επικεντρωθείτε σε κομψά πουκάμισα όπως τα υπόλευκα σατέν της συλλογής που μπορείτε να φορέσετε με τα κοστούμια σας, με τις φούστες σας, ακόμα και μέσα από ένα αμάνικο μίνι A- line φόρεμα από lurex jacquard σε γεωμετρικό μοτίβο, για μια εμφάνιση που θα φέρει κάτι διαφορετικό.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ