Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το ιδανικό μαύρο φόρεμα για το φθινόπωρο από τη Marks & Spencer

Το Marks & Spencer φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που αξίζει την προσοχή σου.

elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Το μαύρο φόρεμα έχει μία πολύ ξεχωριστή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι εκείνο που θα επιλέξουμε να φορέσουμε, όποια κι αν είναι η περίσταση, εάν θέλουμε να δείχνουμε κομψές χωρίς να φαίνεται πως προσπαθήσαμε ιδιαιτέρως. Είναι διαχρονικό, ενώ μπορείς να βρεις τόσες πολλές διαφορετικές εκδοχές του, ώστε να ικανοποιήσεις κάθε πιθανό dress code. Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τη φθινοπωρινή εκδοχή του αγαπημένου μας μαύρου φορέματος.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η αγάπη της παρουσιάστριας για τα φορέματα είναι γνωστή και σε μία από τις πιο πρόσφατες εκπομπές της φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer. Πρόκειται για ένα μίντι μεσάτο φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη από 100% βαμβάκι, το οποίο ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Η Ελένη Μενεγάκη αναβάθμισε το look της, συνδυάζοντας το φόρεμα με ένα ζευγάρι γαλάζιες γόβες και μία δερμάτινη ζώνη με bohemian αισθητική. Ακριβώς αυτή είναι και η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις. Εάν θέλεις δηλαδή να φορέσεις ένα μαύρο φόρεμα, ωστόσο το look σου να δείχνει φρέσκο και σύγχρονο, μπορείς να προσθέσεις αξεσουάρ σε έντονα χρώματα ή μοτίβα. Συνεπώς, οι τσάντες, τα παπούτσια, τα μαντήλια, η ζώνες και τα κοσμήματα θα λειτουργήσουν ως πολύτιμη βοήθεια για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα.

Το φθινοπωρινό look της Ελένης Μενεγάκη

Get the Item

Μίντι μεσάτο φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη από 100% βαμβάκι Marks & Spencer
Μίντι μεσάτο φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη από 100% βαμβάκι Marks & Spencer

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ