Follow us

Cherry Red | Πώς θα φορέσεις την απόχρωση που έχει ενθουσιάσει τις fashion influencers

Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις την top απόχρωση του φθινοπώρου.

Cherry Red Splash News / Ideal Image

Κάθε νέα σεζόν που ξεκινά, φέρνει μαζί της όλες τις νέες τάσεις που έχουν παρουσιάσει οι οίκοι μόδας στις fashion weeks, από τις οποίες επιλέγουμε ποιες ταιριάζουν στο προσωπικό μας στιλ και αισθητική. Ωστόσο, συχνά και όσο περνά ο χρόνος, παρατηρούμε πως οι εν λόγω τάσεις κάπως αλλάζουν και προσαρμόζονται στις στιλιστικές ανάγκες που έχουν οι σύγχρονες γυναίκες. Ή απλώς προσαρμόζονται στις προτιμήσεις μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απόχρωση cherry red, ένας πιο σκούρος τόνος του κόκκινου που φέτος είναι το απόλυτο color trend.

Διαβάστε Επίσης

Τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τον λογαριασμό @databutmakeitfashion, η απόχρωση cherry red έχει δει τη δημοφιλία της να αυξάνεται κατά 280% περισσότερο. Πρόκειται για έναν πιο σκούρο και ζεστό τόνο του κόκκινου, που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των γυναικών που αγαπούν τις τάσεις, ωστόσο τις υιοθετούν με τον δικό τους τρόπο.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας μάλιστα μερικά clicks στους λογαριασμούς των διάσημων fashionistas στο Instagram, μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε πως το cherry red είναι το micro trend που πρόκειται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες. Όσον αφορά στους τρόπους που επιλέγουν οι fashion lovers για να το προσθέσουν στο στιλ τους, οι επιλογές ποικίλουν. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο αξεσουάρ, όπως οι γόβες, οι τσάντες, οι flat μπαλαρίνες ή κάποιο μαντήλι. Σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς ακόμα περισσότερο με το στιλ σου, ένα φόρεμα ή ακόμα και ένα κοστούμι σε αυτή την απόχρωση πρόκειται να αναβαθμίσει αμέσως το ντύσιμό σου.

Πώς φορούν την απόχρωση Cherry Red;

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ