Follow us

3 ζευγάρια kitten heels από τη Zara για να φοράς σε όλες τις περιστάσεις με άνεση

Τα ζευγάρια γόβες από τη Zara που θα φοράς σε όλες τις περιστάσεις με άνεση

από τη Zara που θα φοράς σε όλες τις περιστάσεις με άνεση Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε όλες τις περιστάσεις όπως και να μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτά διαφορετικά outfit με διαφορετικά styling combos. Πέρα από τα ρούχα που απαρτίζουν τη συλλογή μας, τα παπούτσια τα οποία επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε οποιοδήποτε σύνολο παίζουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε να αποδώσουμε στην εμφάνιση μας.

Για την εποχή του φθινοπώρου επιλέγουμε συχνά ζευγάρια τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με διαφορετικούς συνδυασμούς όπως και σημαντικό είναι το να μας παρέχουν άνεση και πρακτικότητα τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές περιστάσεις της καθημερινότητας μας.

Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το look μας όπως και να του δώσει άλλο ύφος και στιλ, ακόμη και εάν επιλέγουμε να φοράμε ακριβώς τα ίδια κομμάτια. Στο προσκήνιο βρίσκουμε κάθε χρονιά τις διαχρονικές γόβες ενώ τα fashion brands μας προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών εκδοχών τους. Τα kitten heels, ή αλλιώς οι pointy γόβες με χαμηλό και λεπτό τακούνι, δίνουν ένα εντελώς διαφορετικό ύφος από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι γόβες με το οποίο θα επιλέξουμε για να ολοκληρώσουμε το σύνολο μας καθώς μας χαρίζουν έναν ρομαντικό χαρακτήρα και μια stylish πινελιά.

Στη Zara ανακαλύψαμε 3 ζευγάρια kitten heels που λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης τους μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε μας look, τόσο πρωινό όσο και βραδινό ενώ με το κατάλληλο styling είναι ιδανικά για κάθε περίσταση. Το πρώτο ζευγάρι που επιλέξαμε είναι σε μαύρο χρώμα με λουστρίνι, το δεύτερο είναι ένα ζευγάρι kitten heels με animal print και το τρίτο είναι ιδανικό για μία bold εμφάνιση καθώς είναι σε μαύρο χρώμα διακοσμημένο με στρας.

Τα kitten heels από τη Zara

Kitten heels με στρας, Zara

Kitten heels με animal print, Zara

Kitten heels λουστρίνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ