Follow us

Η Δούκισσα Νομικού μιλά αποκλειστικά στο Missbloom.gr για το στιλ της και τη σχέση της μόδας με την τεχνολογία

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει ποιο gadget έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ της.

Δούκισσα Νομικού Βασίλης Μαντάς

Εξ'ορισμού, ο όρος "Fashion Forward" αναφέρεται σε ό,τι βρίσκεται στην επικαιρότητα της μόδας και σε ό,τι πρωταγωνιστεί στον κόσμο του στιλ. Μπορεί να αφορά τα ρούχα, τα κοσμήματα ή τα αξεσουάρ που κάνουν την κάθε γυναίκα να εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από το ντύσιμό της, να εξελίσσει το στιλ της με βάση τις ανάγκες που έχει στην καθημερινότητά της και εν τέλει να γίνεται η δική της fashion έμπνευση. Μία τέτοια γυναίκα είναι και η Δούκισσα Νομικού.

Έχοντας στο βιογραφικό της μία μακρά πορεία στον κόσμο της μόδας τόσο ως μοντέλο όσο και ως επιχειρηματίας, η Δούκισσα Νομικού είναι μία σύγχρονη γυναίκα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με το πνεύμα όσο και με το στιλ, αλλά και την αισθητική της. Ως δημοσιογράφος μόδας λοιπόν, πάντα μου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίνω ποια είναι τα στιλιστικά μυστικά, στα οποία ορκίζονται οι κομψές γυναίκες και ποια items είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματός τους.

Έχοντας την τύχη να συνομιλήσω με τη Δούκισσα Νομικού, τη ρώτησα για τα δικά της μυστικά μόδας, για το τι φορά όταν θέλει να αισθάνεται αυτοπεποίθηση, αλλά και για το ποια πιστεύει πως είναι η σχέση της μόδας με την τεχνολογία.

Ποια είναι η σχέση σου με τις τάσεις της μόδας; Τις παρακολουθείς και τις υιοθετείς πιστά ή αγαπάς τη διαχρονικότητα στο ντύσιμό σου;

Είμαι παιδί της μόδας. Την αγαπώ, αλλά πάντα τη φέρνω στα μέτρα μου. Προτεραιότητα για εμένα είναι να νιώθω αυτοπεποίθηση μέσα σε ένα ρούχο.

Η Δούκισσα Νομικού μιλά αποκλειστικά στο Missbloom.gr για το στιλ της και τη σχέση της μόδας με την τεχνολογία
Η Δούκισσα Νομικού φοράει smartwatch από τη νέα σειρά Watch GT4 της Huawei

Υπάρχει κάποιο outfit που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση;

Τα μονοχρωματικά λουκ.

Ποια είναι τα ρούχα και αξεσουάρ που βρίσκονται πάντα στη γκαρνταρόμπα σου; Ποιο ξεχωρίζεις περισσότερο;

Ένα boyfriend τζιν, ένα λευκό t-shirt, Μαύρο σακάκι, διακριτικά αλλά λαμπερά κοσμήματα και φυσικά το ρολόι μου.

Πιστεύεις ότι ο κόσμος της τεχνολογίας μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με την τέχνη της μόδας, και ποια είναι η δική σου σχέση με την τεχνολογία;

Φυσικά και μπορεί. Αυτή είναι και η τάση της εποχής άλλωστε. Με την τεχνολογία έχω πολύ καλή σχέση, αφού έχω σπουδάσει στο τμήμα "Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας" στην ΑΣΟΕΕ, έχω δημιουργήσει το δικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα με κοσμήματα, αρώματα και κρέμες και δεν αποχωρίζομαι ποτέ το έξυπνο κινητό, αλλά και το έξυπνο ρολόι μου.

Υπάρχουν κάποια gadgets που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού στιλ σου;

Κινητό, ρολόι και ασύρματα ακουστικά. Πολύ πρόσφατα η Huawei, λάνσαρε και τα FreeBuds Pro 3, τα οποία πολύ με έχουν βολέψει.

Δούκισσα Νομικού
Η Δούκισσα Νομικού φοράει smartwatch και τα ακουστικά FreeBuds Pro 3 από τη νέα σειρά Watch GT4 της Huawei

Η νέα σειρά Smartwatches της Huawei "Watch GT4” διαθέτει smartwatches για κάθε στιγμή της ημέρας. Ποια είναι τα αγαπημένα σου και ποια στοιχεία τους ξεχωρίζεις;

Το τολμηρό "Fashion Forward” βήμα της Huawei άνοιξε τον δρόμο στην γεφύρωση της μόδας και της τεχνολογίας. Εδώ και καιρό, προσπαθώ να αποφασίσω αν μου αρέσει το Watch GT4 με το λευκό λουράκι ή με τον ατσάλινο μπρασελέ. Και τα δύο, μπορούν να φορεθούν από πρωί μέχρι και βράδυ. Ξεχωρίζω, όμως και στα τρία μοντέλα τον καινοτόμο στυλάτο σχεδιασμό. Ταιριάζουν όλα με τα κοσμήματα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ, αν και το Milanese λουράκι προτιμώ να το φοράω μόνο του.

Πώς επιλέγεις να συνδυάσεις τα smartwatches της Huawei με τα looks σου; Και ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Μου αρέσει πάρα πολύ το ρολόι με το μπρασελέ και ακόμη περισσότερο μου αρέσει το γεγονός πως μπορώ να αλλάζω το καντράν ανάλογα με το λουκ μου.

Δούκισσα Νομικού
Η Δούκισσα Νομικού φοράει smartwatch από τη νέα σειρά Watch GT4 της Huawei

Ποιο feature από το HUAWEI WATCH GT4 ξεχωρίζεις;

Νομίζω, πως ξεχωρίζω την δυνατότητα που δίνει για συνδεσιμότητα σε iOs και Android συσκευές, καθώς και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά για άθληση και παρακολούθηση της υγείας.

Πως ένα smartwatch συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητά σου;

Μου υπενθυμίζει τους στόχους μου αλλά και με βοηθάει να προσέχω τον εαυτό μου γιατί με τόσο τρέξιμο πολλές φορές τον ξεχνάω. Να, μόλις μου ήρθε ειδοποίηση πως πρέπει να πιώ νερό (γέλια).

Άρα το WATCH GT4 είναι ο βολικός και έξυπνος σύντροφος της καθημερινότητάς σου, σωστά;

Σωστά! Διευκολύνει την καθημερινότητά μου μέσω πρόσθετων λειτουργιών, όπως τα Activity rings, τα γρήγορα μηνύματα και οι απαντήσεις, την πλοήγηση και πολλά άλλα. Επίσης, σημαντικό είναι ότι παρέχει έως και 7 μέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, κάτι που με βολεύει πολύ, ως μαμά δύο παιδιών με heltic καθημερινότητα.

Δούκισσα Νομικού
Η Δούκισσα Νομικού φοράει smartwatch από τη νέα σειρά Watch GT4 της Huawei

Fashion Editor's Notes

Η πάντα πρωτοποριακή Huawei αφουγκράστηκε την ανάγκη που έχουν οι σύγχρονες γυναίκες για κομψότητα, αλλά και πρακτικότητα, δημιουργώντας ένα αξεσουάρ που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού στιλ μας. Το Huawei Watch GT4 είναι η νέα προσθήκη της εταιρίας στη σειρά με τα smartwatches, τα οποία συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και τη φινέτσα, τις τεχνολογικές καινοτομίες, τις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης. Κάπως έτσι, η Huawei δημιούργησε ένα smartwatch που πρόκειται να αναδειχθεί ως ο καλύτερος φίλος σου.

Smartwatch GT 4 White Leather Huawei
Smartwatch Watch GT 4 41mm - Leather White Huawei

Μόδα και τεχνολογία συνυπάρχουν αρμονικά μέσα από τη νέα Fashion Forward συλλογή της Huawei και το αποτέλεσμα είναι ένα. Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, σε όποιο dress code κι αν καλείσαι να ανταποκριθείς, πρόκειται να βρεις το ιδανικό smartwatch με την υπογραφή της Huawei για να ολοκληρώσεις το look σου. Κάπως έτσι, το στιλ σου θα ανανεωθεί και αναβαθμιστεί, όσο εσύ μπορείς κάθε στιγμή της ημέρας να μαθαίνεις πληροφορίες για την υγεία σου.

Smartwatch GT 4 Steel Stainless Strap Huawei
Smartwatch Watch GT 4 41mm - Steel Huawei

Τι είναι αυτό που κάνει το HUAWEI WATCH GT 4 τόσο ξεχωριστό; Αρχικά, έχει καντράν 41mm με το κομψό design σαν μενταγιόν. Άρα, το νέο σου smartwatch, μοιάζει με κόσμημα. Για εσένα μάλιστα που είσαι πιστή fashionista, αξίζει να γνωρίζεις πως υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδοχές των νέων smartwatches της Huawei. Ένα με λευκό δερμάτινο λουράκι, ένα με χρυσό μιλανέζ μπρασελέ και ένα με ασημένο και χρυσό μπρασελέ.

Smartwatch GT 4 Huawei
Smartwatch Watch GT 4 41mm - Gold Huawei

Επίσης, καθιστά την έξυπνη τεχνολογία αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου, για υγιεινή ζωή, προσθέτοντας σημαντικά χαρακτηριστικά όπως το Menstrual Cycle Management 3.0 και το Sleep Breathing Awareness, τα οποία τροφοδοτούνται από την αναβαθμισμένη τεχνολογία TruSeen™ 5.5+.

Τα νέα ακουστικά της Huawei

Εάν εκτός από το smartwatch σου, δεν αποχωρίζεσαι και τα ακουστικά στην καθημερινότητά σου, τότε τα νέα FreeBuds Pro 3 της Huawei είναι ένα δώρο που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου. Γιατί αξίζει να τα αποκτήσεις; Θα απολαμβάνεις συνεχώς κάθε νότα, τόνο και μελωδία από την αγαπημένη σου μουσική, ενώ θα μπορείς να απαντάς σε κάθε κλήση εύκολα και πρακτικά. Το Pure Voice 2.01 κρατάει μακριά τον δυνατό θόρυβο και την βουή του πλήθους, ώστε να μιλάς με άνεση με τους αγαπημένους σου.

Τα FreeBuds Pro 3 της Huawei μάλιστα μπορούν να συνδεθούν εύκολα με τα νέα smartwathes της σειράς WATCH GT 4, κάνοντας τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη, αφού μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου με το ρολόι και να απαντάς τις κλήσεις σου μέσω αυτού.

FreeBuds Pro 3 Huawei
FreeBuds Pro 3 Huawei

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ