Follow us

Αυτό το σετ φόρμες από Zara έχει γίνει viral στο TikTok για έναν σημαντικό λογο

Οι fashionistas του TikTok έκαναν τη νέα τους ανακάλυψη από τη συλλογή της Zara.

street style Splash News / Ideal Image

Χρειάζεται να παραδεχτούμε πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να έχουμε αδυναμία στο TikTok. Η εν λόγω πλατφόρμα streaming προσφέρει απεριόριστο περιεχόμενο από content creators, ενώ όποια και να είναι να ενδιαφέροντά σου, σίγουρα θα βρεις βίντεο που σου ταιριάζουν και απολαμβάνεις να βλέπεις. Ειδικά εάν είσαι fashionista, θα ευχαριστηθείς πολύ τα βίντεο με τα hauls, τις στιλιστικές συμβουλές και γενικά την έμπνευση που υπάρχει. Πολύ συχνά μάλιστα, οι fashion lovers του TikTok μοιράζονται συχνά τα αγαπημένα τους items από τις νέες συλλογές των brands, προτείνοντας μας να τα αποκτήσουμε. Ακριβώς αυτό συνέβη και με ένα σετ φόρμες από τη νέα συλλογή της Zara.

Διαβάστε Επίσης

Σίγουρα, σίγουρα κάθε νέα συλλογή του high street brand μόδας που αγαπούν χιλιάδες γυναίκες αποτελείται από μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ ώστε να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες fashionistas. Υπάρχουν κάποια items όπως που προκαλούν μεγάλο ενθουσιασμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα σετ φόρμες που έχει γίνει ήδη viral στο TikTok.

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για ένα co-ord που αποτελείται από ζακέτα και παντελόνι σε άνετο βαμβακερό ύφασμα, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις: μπεζ, μαύρο και γκρι. Για ποιον λόγο έχει κερδίσει τόσο πολύ την προσοχή των fashionistas το συγκεκριμένο σετ φόρμας; Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερες γυναίκες δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, όσον αφορά στο καθημερινό στιλ τους. Ταυτόχρονα, το athleisure έχει καταφέρει να ανανεωθεί με τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια να πρωταγωνιστούν στο street style με τα it-girls να παρουσιάζουν συνεχώς νέους τρόπους για καθημερινά looks με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα σετ φόρμες λοιπόν όπως αυτό από τη Zara είναι ιδανικό για την καθημερινότητα, αφού μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers, να προσθέσεις αξεσουάρ όπως μία κομψή δερμάτινη tote τσάντα αλλά και κοσμήματα που θα προσθέσουν μία μικρή δόση λάμψης.

Το viral σετ από Zara

@snipestwins Loving the washed look, linked in my linktree 🫶🏻🫶🏻 #zara #zarahaul #zaratryonhaul #oversized #tracksuit #sweatsuit ♬ escapism slowed - Dezalyr.

Get the Item

Φούτερ από ύφασμα με βαμβάκι Zara

Παντελόνι από ύφασμα με βαμβάκι Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ