Follow us

Ανακαλύψαμε το απόλυτο old money aesthetic τσαντάκι από την H&M και κοστίζει λιγότερο από 30€

Το τσαντάκι ώμου από την Η&Μ που δεν θα αποχωρίζεσαι στις φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις σου

Ανακαλύψαμε το απόλυτο old money aesthetic τσαντάκι από την H&M και κοστίζει λιγότερο από 30€ Splash News / Ideal Images

Εάν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τα αξεσουάρ της συλλογής μας με βάση αυτά που χρησιμοποιούμε περισσότερο αλλά και αυτά τα οποία μας ευχαριστούν στο να τα συνδυάζουμε με διαφορετικά combos, σίγουρα πολλές από εμάς θα επιλέγαμε ομόφωνα τις τσάντες. Οι τσάντες πέρα από την πρακτική όπως και αναγκαία τους χρήση στη γυναικεία καθημερινότητα, μπορούν να μας προσφέρουν εύκολα και αβίαστα στιλιστικούς πόντους όπως και να διαμορφώσουν ολόκληρο το σύνολο μας ανάλογα με το ύφος τους.

Μια από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία η τάση της ήσυχης πολυτέλειας, την οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστεί τόσο σε ρούχα και αξεσουάρ όσο και στον κόσμο της ομορφιάς. Και ενώ στα ρούχα μια minimal επιρροή είναι φανερή μέσω της γραμμής αλλά και των χρωμάτων του fashion item, στα αξεσουάρ και συγκεκριμένα στις τσάντες μπορεί να μας μπερδέψει το ποια είναι η κατάλληλη για να αποδώσει το old money aesthetic αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Λόγω της κυριαρχίας της τάσης στα φετινά trends, η γκάμα επιλογών που μας παρέχονται από τα αγαπημένα μας fashion brands είναι αρκετές έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε την τσάντα που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας αλλά και αυτή που ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας προσφέροντας μας παράλληλα το επίκαιρο και in fashion σύνολο που θέλουμε.

Μια τσάντα η οποία συμβαδίζει απόλυτα με την quiet luxury τάση ανακαλύψαμε στην H&M. Συγκεκριμένα η τσάντα ώμου της H&M είναι κατασκευασμένη από δερματίνη και είναι σε σκούρα καφέ απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες. Το χρώμα, η γραμμή και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες της την καθιστούν ιδανική για να συνδυαστεί με τα περισσότερα φθινοπωρινά και χειμερινά outfits σου χαρίζοντας σου έξτρα στιλιστικούς πόντους. Επέλεξε να την ταιριάξεις με γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις για να πετύχεις το quiet luxury look που επιθυμείς.

Το τσαντάκι ωμού από την H&M

Ανακαλύψαμε το απόλυτο old money aesthetic τσαντάκι από την H&M και κοστίζει λιγότερο από 30€
Τσάντα ώμου, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ