Follow us

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται με το Missbloom στιλιστικές συμβουλές για να είσαι κομψή από το πρωί έως το βράδυ

Τα στιλιστικά μυστικά στα οποία ορκίζεται η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου Ottis Parisis

Ένας από τους πολλούς λόγους που οι γυναίκες τρέφουμε ένα τόσο βαθύ συναίσθημα αγάπης για τον κόσμο της μόδας είναι πως μας προσφέρει την κατάλληλη στιλιστική συμβουλή για να εξελίξουμε το ντύσιμό μας, όποιο challenge κι αν καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ως σύγχρονες γυναίκες που προσπαθούν να ισορροπήσουν με μεγάλη προσπάθεια -και χάρη- ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή, οι σημαντικότερες συμβουλές μόδας που χρειαζόμαστε είναι εκείνες που αφορούν τη δημιουργία ενός κομψού day to night outfit.

Πολύτιμη βοήθεια στην εν λόγω επίτευξη του στόχου μας είναι οι εταιρείες μόδας που αντιλαμβάνονται τις fashion ανάγκες που έχει μία γυναίκα της εποχής μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Regalinas που με κάθε νέα της συλλογή επιβεβαιώνει ολοένα και περισσότερο πως ο στόχος της είναι να βοηθήσει την κάθε γυναίκα να εκφραστεί μέσα από το ντύσιμό της, να νιώσει αυτοπεποίθηση και κομψότητα. Όσες ώρες κι αν βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Αφού λοιπόν έχουμε θέσει τον fashion στόχο μας και έχουμε ξεχωρίσει το ελληνικό brand που θα μας βοηθήσει να τον πετύχουμε, χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον. Κάποιες στιλιστικές συμβουλές δηλαδή, που θα κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη και διασκεδαστική. Η Μαντώ Γαστεράτου λοιπόν, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Missbloom, φορώντας τέσσερα total looks που φέρουν την υπογραφή της Regalinas και είναι τέλειες προτάσεις για εσένα που θέλεις να είσαι κομψή από το πρωί έως το βράδυ.

Έντονα patterns ίσον all day κομψότητα

Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι πάντα είναι πως η all day κομψότητα δεν απαιτεί απαραίτητα να περνάς πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη ή την ανοιχτή ντουλάπα για να δημιουργήσεις το τέλειο σύνολο. Η Μαντώ Γαστεράτου προτείνει λοιπόν να επενδύσεις σε ένα εμπριμέ twin set όπως αυτό από τη νέα συλλογή της Regalinas που αποτελείται από τζάκετ και mini φούστα. το άκρως εντυπωσιακό pattern του με τα μπλε τριαντάφυλλα κερδίζει τις εντυπώσεις και πρόκειται να σε κάνει να νιώθεις η fashionista που ονειρεύεσαι.

Όσον αφορά στο styling, η Μαντώ Γαστεράτου συνδύασε το εμπριμέ twin set της με ένα μαύρο ζιβάγκο και μαύρα δερμάτινα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι. Κάπως έτσι, θα νιώθεις προσεγμένη και cool από το πρωί έως το βράδυ.

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται με το Missbloom στιλιστικές συμβουλές για να είσαι κομψή από το πρωί έως το βράδυ

Εμπριμέ ντένιμ παλτό Regalinas, Πλεκτό πουλόβερ με όρθιο γιακά Regalinas, Μίνι εμπριμέ φούστα Regalinas

Ο σοφιστικέ τρόπος για να φορέσεις μία mini φούστα

Σύμβολο θηλυκότητας και δυναμισμού, οι mini φούστες είναι τέλεια επιλογή για day to night εμφανίσεις. Η Μαντώ Γαστεράτου συνδύασε την αγαπημένη της μπλε mini φούστα με μπεζ πουλόβερ ζιβάγκο και μπλε κάπα σε ένα σύνολο που θα σε αναδείξει ως την πιο καλοντυμένη, όπου κι αν βρεθείς.

Μαντώ Γαστεράτου
Μαντώ Γαστεράτου

Κάπα με τσέπες Regalinas, Πλεκτό πουλόβερ με όρθιο γιακά Regalinas, Μίνι φούστα με βολάν Regalinas

Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των πιστών fashionistas που παρακολουθούν πιστά κάθε εξέλιξη στον κόσμο της μόδας, τότε είναι σίγουρο πως γνωρίζεις την τάση της "ήσυχης πολυτέλειας". Εάν θέλεις το day to night σύνολό σου να ακολουθεί το εν λόγω trend, το παρακάτω σύνολο που δημιούργησε η Μαντώ Γαστεράτου θα σε ενθουσιάσει.

Η παρουσιάστρια συνδύασε ένα σατινέ πουκάμισο σε μπεζ απόχρωση με ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look της με μπεζ παλτό που είχε μαύρες λεπτομέρειες και μαύρες γόβες. Το total Regalinas σύνολό της είναι κομψό και αποπνέει φινέτσα, ενώ είναι τέλειο τόσο για το γραφείο όσο και για κάποια βραδινή έξοδο.

Μαντώ Γαστεράτου

Παλτό με ζώνη Regalinas, Μπλούζα με δέσιμο Regalinas, Παντελόνι με ρεβέρ Regalinas

Το δερμάτινο παντελόνι ως hero item

Ένας επίσης έξυπνος τρόπος για να αναβαθμίσεις το στιλ σου είναι να επενδύσεις στην updated εκδοχή κάποιων basic κομματιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μαύρο δερμάτινο παντελόνι, το οποίο έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το υφασμάτινο, ωστόσο δημιουργεί ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο τελικό look.

Η Μαντώ Γαστεράτου συνδύασε το αγαπημένο της μαύρο δερμάτινο παντελόνι από τη νέα συλλογή της Regalinas με floral see through πουκάμισο και μαύρο τζάκετ σε ένα σύνολο που αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό.

Μαντώ Γαστεράτου

Κοντό μπλέιζερ με σχέδιο ύφανσης Regalinas, Ημιδιάφανη μπλούζα με βολάν Regalinas, Παντελόνι με εφέ δέρματος Regalinas

Fashion Editor's Notes

Αυτό που αξίζει να γνωρίζεις επιπλέον για τις συλλογές της Regalinas είναι πως δεν χαρακτηρίζονται απλώς από κομψότητα και υψηλή αισθητική, αλλά και πως τα ρούχα έχουν δημιουργηθεί από άριστης ποιότητας υφάσματα και στη διάρκεια της κατασκευής τους έχει δοθεί μεγάλη σημασία ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Κάπως έτσι, τα ρούχα που θα προσθέσεις στη συλλογή σου και θα φέρουν την υπογραφή της Regalinas, θα έχουν διαχρονική αξία. Συνεπώς, θα ευχαριστηθείς να τα φοράς για χρόνια.

Μαντώ Γαστεράτου

Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Φωτογραφίες και βίντεο: Ottis Parisis

Styling: Μπέτυ Πέτκογλου, Γιώτα Διονυσοπούλου

Ευχαριστούμε το Athens Capital Center Hotel για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ