Follow us

Το quiet luxury look της Ελένης Μενεγάκη που είναι εύκολο να υιοθετήσεις

Το two piece που ταιριάζει σε κάθε στιλ

MissBloom TEAM
Το quiet luxury look της Ελένης Μενεγάκη που είναι εύκολο να υιοθετήσεις Instagram

Η quiet luxury τάση έκανε ηχηρή την παρουσία της ενώ είναι η επικρατέστερη τάση για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 και όλα δείχνουν πως είναι μια τάση που ακόμα και εάν δεν συνεχίσει να μας απασχολεί ως trend σίγουρα θα μας έχει βοηθήσει να εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια κλειδιά τα οποία θα μπορούμε να φοράμε ανεξάρτητα από τις εκάστοτε τάσεις της σεζόν.

Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας μας προτρέπει να φοράμε staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία είναι σε κλασικές και καθαρές γραμμές και σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις. Ένα κοστούμι θεωρείται ένα από τα πιο διαχρονικά και κλασικά κομμάτια που μπορεί να έχει μια γυναίκα στη συλλογή της το οποίο μπορεί να την εξυπηρετήσει σε κάθε περίσταση όποιο και εάν είναι το στιλ της ενώ με τα ανάλογα αξεσουάρ μπορεί να αναδείξει το γούστο της και τις στιλιστικές της προτιμήσεις.

Ένα κοστούμι που ανταποκρίνεται απόλυτα στην quiet luxury τάση είναι αυτό που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε loose γραμμή το οποίο ήταν σε μπεζ απόχρωση και είχε διακριτικό pinstripe pattern. Το κοστούμι της συνδύασε με ψηλοτάκουνες pointy γόβες σε nude απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Σακάκι κοστουμιού στενό, Mango

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, Mango

Σακάκι από σύμμεικτο μετάξι με δετή ζώνη, H&M

Κομψό παντελόνι από σύμμεικτο μετάξι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ