Follow us

Σοφία Καρβέλα | Οι τρόποι που έχει εντάξει αρμονικά την τάση του κόκκινου στα looks της

Πώς να εντάξεις την τάση του έντονου κόκκινου στις εμφανίσεις σου με στιλ και διακριτικότητα

Σοφία Καρβέλα | Οι τρόποι που έχει εντάξει αρμονικά την τάση του κόκκινου στα looks της Instagram

Αναμφίβολα οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε τι μας ταιριάζει και ποια τάση μπορεί να ενταχθεί στις εμφανίσεις μας αρμονικά όπως και ποια τάση είναι αυτή που αντιπροσωπεύει το στιλ μας. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι του 2023 είδαμε να επιλέγονται και να προτάσσονται έντονα τα 3D flowers, τόσο από τους μεγάλους οίκους μόδας όπως και από τα fashion it girls όπου η κάθε μία ανάλογα με το στιλ της αποφάσιζε το πως θα φορέσει το καλοκαιρινό trend. Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, η συγκεκριμένη τάση, λόγω του bold χαρακτήρα της και της statement εμφάνισης την οποία προσέδιδε, δεν ήταν δυνατό να υιοθετηθεί από γυναίκες που προτιμούν να έχουν ένα minimal styling ή εκείνες που δεν είναι fans των εντυπωσιακών ρούχων και αξεσουάρ. Αντίθετα η αρκετά bold τάση του έντονου κόκκινου που κυριαρχεί για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 μπορεί να υιοθετηθεί αρμονικά στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας όποιο και εάν είναι το στιλ της ακόμη και εάν είναι minimal lover και τα looks της κινούνται σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις.

Το έντονο κόκκινο πρωταγωνιστεί στις collections των fashion brands όπως και στα σύνολα των γυναικών από της οποίες αντλούμε την στιλιστική μας έμπνευση. Η ποικιλία σε fashion items και αξεσουάρ μας προσφέρουν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να εντάξουμε αρμονικά το trend στα σύνολα μας όποιο και εάν είναι το γούστο μας αλλά και από όποια κομμάτια και αν αποτελείται η γκαρνταρόμπα μας. Φυσικά, οι πηγές έμπνευσης για πιθανά styling combos τα οποία εμπεριέχουν την έντονη κόκκινη απόχρωση είναι αρκετές γι' αυτό και στρεφόμαστε στις fashionistas τις οποίες εμπιστευόμαστε και έχουμε μελετήσει το στιλ τους.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μία από τις fashionistas που συχνά μας εμπνέει με τα σύνολα της και το πώς εντάσσει την τάση του κόκκινου στα looks της τα οποία συνήθως κινούνται σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις. Η Σοφία Καρβέλα δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο παρατηρούμε το πώς επιλέγει να δημιουργεί ενημερωμένα και επίκαιρα looks διατηρώντας την στιλιστική της ταυτότητα. Για να φορέσει το έντονο κόκκινο χρώμα επιλέγει τσάντες ή τσαντάκια σε αυτή την απόχρωση ενώ δεν δίστασε να φορέσει ένα πουλόβερ σε έντονο κόκκινο χρώμα συνδυάζοντας το με κομμάτια σε μαύρο.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα ενημερωμένα σύνολα της για το fashion inspo που χρειάζεσαι



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ