Follow us

O stylish τρόπος που η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε ένα denim jacket σε βραδινή της έξοδο

Το look της Σίσσυς Χρηστίδου που είναι εύκολο να υιοθετήσεις

MissBloom TEAM
Η Σίσσυ Χρηστίδου με το τζιν παντελόνι από τη Marks & Spencer που είναι ιδανικό για φθινόπωρο και χειμώνα Instagram@sissychristidou

Όσο γνωρίζουμε όλο και καλύτερα το στιλ μας όπως και το τι μας εκφράζει να φοράμε, διαμορφώνουμε την γκαρνταρόμπα μας ανάλογα με αυτά τα κομμάτια όπως και με εκείνα τα οποία προτείνουν οι τάσεις της σεζόν και επιλέγουμε να υιοθετήσουμε στις εμφανίσεις μας. Οι τάσεις που προτείνονται για τη φετινή σεζόν μπορούν να "ταιριάξουν” σε πολλές γυναίκες και σε διαφορετικά είδη στιλ. Η quiet luxury τάση, η τάση που θέλει το έντονο κόκκινο να πρωταγωνιστεί όπως και η τάση των denim είναι εύκολο να ενταχθεί στις εμφανίσεις της κάθε γυναίκας όποιο και εάν είναι το στιλ της.

Η τάση των denim, συγκεκριμένα, είναι το trend το οποίο μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε τόσο λόγω της ευκολίας του τζιν υφάσματος να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όσο και λόγω της διαχρονικότητας του. Ακόμα και εάν η φετινή τάση ήταν αυτή που μας παρακίνησε να προσθέσουμε έξτρα denim κομμάτια στη συλλογή μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ξεχαστούν τις επόμενες σεζόν όπου η τάση θα έχει παρέλθει. Ένα denim jacket ή μια τζιν φούστα είναι κάποια από αυτά τα οποία μπορούμε να φοράμε σε πολλές και διάφορες περιστάσεις τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές ώρες.

Ένα denim jacket συγκεκριμένα έχει τη δυνατότητα να μας χαρίσει ένα φρέσκο και ενημερωμένο outfit σε όποια περίσταση και εάν το προτιμήσουμε εάν το συνδυάσουμε με το σωστό styling. Και ενώ μπορεί το τζιν ύφασμα να μας φαίνεται περισσότερο εύκολο να συνδυαστεί σε casual περιστάσεις, το σύνολο της Σίσσυς Χρηστίδου σε πρόσφατη βραδινή έξοδο της αποδεικνύει πως ένα denim jacket μπορεί να μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και επίκαιρο βραδινό look.

Η Σίσσυ Χρηστιδου επέλεξε να συνδυάσει ένα denim jacket ανοιχτόχρωμης απόχρωσης με ένα φόρεμα σε maxi μήκος και μαύρο χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με slouchy μπότες μαύρου χρώματος και μαύρο τσαντάκι.

Δες την εμφάνισή της

O stylish τρόπος που η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε ένα denim jacket σε βραδινή της έξοδο

Κοντό τζιν jacket, Stradivarius

Κοντό τζιν μπουφάν, H&M

Μπουφάν denim oversize, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ