Follow us

10 πουλόβερ από τη Zara που θέλουμε να μπορούσαμε να φορέσουμε από τώρα

Τα πουλόβερ που μας κάνουν να ανυπομονούμε να έρθει ο χειμώνας

10 πουλόβερ από τη Zara που θέλουμε να μπορούσαμε να φορέσουμε από τώρα Splash News / Ideal Images

Λίγα είναι τα κομμάτια που μας κάνουν να νοσταλγούμε τον χειμώνα και την χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς αμφιβολία ομόφωνα θα λέγαμε πως τα πουλόβερ εντάσσονται στο top 3 των items που μας έρχονται στο μυαλό. Τα αγαπημένα, ζεστά και cozy πουλόβερ της γκαρνταρόμπας μας είναι από τα λίγα ρούχα τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε πως μας προκαλούν ένα συναίσθημα φορώντας τα το οποίο συνοδεύεται από μία αλληλουχία αναμνήσεων και καταστάσεων που θέλουμε να βιώσουμε.

Όταν σκεφτόμαστε να φοράμε ένα πουλόβερ αυτόματα αισθανόμαστε αυτό το χουχουλιάρικο και cozy συναίσθημα που προσφέρουν όπως και το πόσο αλληλοσυμπληρώνεται με την αίσθηση ικανοποίησης που μας δίνει να φοράμε το πλεκτό πουλόβερ μας και να απολαμβάνουμε ένα ζεστό ρόφημα. Με λίγα λόγια και μόνο η σκέψη του fashion item μας κάνει να νοσταλγούμε τη χειμερινή περίοδο.

Πέρα όμως από τα όμορφα συναισθήματα και την αίσθηση άνεσης που μας χαρίζει ένα πουλόβερ, μας δίνει αβίαστα και έξτρα στιλιστικούς πόντους βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτό που νιώθουμε, ένα cozy και stylish look. Η γκάμα επιλογών σε πλεκτά πουλόβερ στα ράφια των fashion brands είναι μεγάλη και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο, κάθε σωματότυπο όπως και κάθε περίσταση. Oversize, στενό, turtleneck, διακοσμημένο, cropped, V neck ή ζιβάγκο, οι επιλογές στα πλεκτά πουλόβερ είναι τόσες πολλές που μας κάνουν να περιμένουμε τον χειμώνα με ακόμη περισσότερη ανυπομονησία έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε stylish winter outfits.

10 πλεκτά πουλόβερ που μας εντείνουν την ανυπομονησία της προσμονής του χειμώνα ανακαλύψαμε στη Zara τα οποία θα αναβαθμίσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις ενώ έχεις ακόμη χρόνο έτσι ώστε να σκεφτείς πως θέλεις να τα συνδυάσεις!

Τα 10 πουλόβερ από τη Zara


Πλεκτό πουλόβερ με άλπακα, Zara

Πλεκτό πουλόβερ με χάντρες, Zara

Πλεκτό πουλόβερ cropped cozy, Zara

Πλεκτό πουλόβερ με τελειώματα σε rolling, Zara

Πλεκτό πουλόβερ με κρίκους, Zara

Πλεκτό πουλόβερ με ντένιμ μανίκια, Zara

Πλεκτό πουλόβερ με κουμπιά, Zara

Πουλόβερ με πέρλες, Zara

Πλεκτό πουλόβερ oversize, Zara

Πλεκτό πουλόβερ με κασμίρ και μαλλί, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ