Follow us

Το χρήσιμο tip για βραδινά looks χωρίς στιλιστικά λάθη από την Αθηνά Οικονομάκου

H Aθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο Παρίσι για το Global Event της Kérastase "Power Talks".

Αθηνά Οικονομάκου Courtesy of Kerastase

Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram είναι αρκετό για να παρατηρήσει κανείς πως η ηθοποιός και επιχειρηματίας αγαπά πολύ τα ταξίδια και επισκέπτεται συχνά διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο Παρίσι και μάλιστα για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έδωσε το παρών στο πρωτοποριακό διεθνές event που διοργάνωσε η Kérastase με τίτλο "Power Talks" με σκοπό να αναδείξει τη φωνή και την επιδραστικότητα των γυναικών, γεφυρώνοντας το χάσμα αυτοπεποίθησης που υπάρχει ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες.

Διαβάστε Επίσης

Για την εν λόγω τόσο ξεχωριστή και συμβολική περίσταση, η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε μία κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει ένα δαντελένιο twin set σε μπεζ απόχρωση που αποτελείται από πουκάμισο με puff sleeves και ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνια. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία μπεζ saddle bag του οίκου Dior.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου είναι επειδή ακολούθησε την αγαπημένη συμβουλή μόδας των fashionistas για βραδινές εξόδους -και όχι μόνο- χωρίς στιλιστικά ατοπήματα. Τα twin sets λοιπόν, που αποτελούνται από πουκάμισο/top και φούστα ή παντελόνι είναι τέλεια επιλογή για να δημιουργήσεις μία πολύ κομψή εμφάνιση χωρίς να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως το styling. Τα co-ords ως σετ και κυρίως εκείνα σε έντονο χρώμα ή pattern είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για μία προσεγμένη εμφάνιση χωρίς να χρειαστεί να περάσεις χρόνο μπροστά στον καθρέφτη.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ