Follow us

Πριγκίπισσα Leonor | Το total look της ήταν στο χρώμα που συνήθως δεν προτιμάται αυτή την εποχή

Το κομψό σύνολο της που μας έπεισε να το υιοθετήσουμε

Πριγκίπισσα Leonor | Το total look της ήταν στο χρώμα που συνήθως δεν προτιμάται αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Η κάθε εποχή του χρόνου είχε ανέκαθεν τα χρώματα τα οποία είναι σήμα κατατεθέν και τα ταυτίζουμε με εκείνη. Τους φθινοπωρινούς όπως και τους χειμερινούς μήνες, η χρωματική παλέτα που προτιμάμε κινείται περισσότερο σε γήινους και ουδέτερους τόνους με τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις του κάθε χρώματος να είναι εκείνες που πρωταγωνιστούν στις περισσότερες εμφανίσεις μας. Παρόλο που ορισμένα χρώματα και αποχρώσεις ανήκουν στην κατηγορία των ουδέτερων ή γήινων τόνων, εάν είναι ανοιχτόχρωμα δεν είναι η πρώτη μας επιλογή όταν επιλέγουμε outfit.

Το λευκό ανήκει αναμφίβολα σε αυτή την κατηγορία καθώς είναι ένα διαχρονικό και απόλυτα κλασικό χρώμα που πάραυτα δεν είναι στις πρώτες μας φθινοπωρινές ή χειμερινές επιλογές. Παρόλο που το λευκό έχει τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του μαύρου χρώματος, όσον αφορά τη στιλιστική του αξία σε ένα σύνολο, όπως για παράδειγμα την ασφάλεια και την κομψότητα που προσφέρει, όπως και τη δυνατότητα του να συνδυάζεται με ευκολία με οποιοδήποτε άλλο χρώμα της συλλογής μας.

Το λευκό μπορεί να ενταχθεί με διάφορους τρόπους στις φθινοπωρινές ή χειμερινές εμφανίσεις μας, μπορούμε να το εντάξουμε ως ένα μέρος του συνόλου μας, κρατώντας μία λευκή τσάντα, φορώντας λευκά sneakers, δημιουργώντας ένα black & white look είτε ένα total white look με το οποίο αναμφίβολα θα ξεχωρίσεις.

Εάν αναρωτιέσαι πως μπορείς να δημιουργήσεις με κομψότητα και αρμονία ένα total white look αυτή την εποχή, τότε το σύνολο της πριγκίπισσας Leonor είναι το fashion inspo που χρειάζεσαι. Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Leonor επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε λευκό χρώμα το οποίο αποτελούταν από λευκό σταυρωτό σακάκι και παντελόνι σε ίσια γραμμή. Το look της ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρό τακούνι.

Δες την εμφάνισή της

Πριγκίπισσα Leonor | Το total look της ήταν στο χρώμα που συνήθως δεν προτιμάται αυτή την εποχή
Βασιλική Οικογένεια Ισπανίας

Ζέρσεϊ σακάκι με ανάγλυφο σχέδιο στενή γραμμή, Marks & Spencer

Παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο με στενή εφαρμογή, Marks & Spencer

Σταυρωτό σακάκι σε φαρδιά γραμμή, H&M

Στενό παντελόνι, H&M

Σακάκι cropped Off White, Attrattivo

Παντελόνι formal με ρεβέρ White, Attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ