Follow us

Το quiet luxury look της Χριστίνας Κοντοβά που είναι ιδανικό για πρωί αλλά και για βράδυ

Το σύνολο που μπορείς να φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο

Το quiet luxury look της Χριστίνας Κοντοβά που είναι ιδανικό για πρωί αλλά και για βράδυ Instagram

Λίγα είναι τα κομμάτια τα οποία μπορούμε να τα συνδυάσουμε επιτυχώς τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις μας. Αυτό που κυρίως παίζει ρόλο, όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι οι στιλιστικοί συνδυασμοί που θα δημιουργήσουμε αλλά και τα ίδια τα fashion items που θα απαρτίζουν το look μας. Η κυριαρχία της quiet luxury τάσης στα trends της φετινής σεζόν μας διευκολύνει στο να δημιουργήσουμε αρμονικά σύνολα τα οποία πέρα από το ότι έχουν διαχρονική αξία, μπορούν εύκολα να μας εξυπηρετήσουν στις περισσότερες περιστάσεις.

Και ενώ το σατινέ ύφασμα μπορεί να μας φαινόταν πριν από κάποιες σεζόν μία απόλυτα βραδινή επιλογή, με την quiet luxury τάση έχουμε αναθεωρήσει για το styling υφασματων όπως και των minimal fashion items στην γκαρνταρόμπα μας. Τα lingerie dresses ή ένα top ή μια φούστα σε σατινέ ύφασμα, ειδικά την εποχή του φθινοπώρου, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλα κομμάτια της συλλογής μας έτσι ώστε να μπορούμε να τα φορέσουμε κάθε ώρα της ημέρας. Τις πρωινές ώρες στο γραφείο μπορείς να συνδυάσεις ένα σατινέ φόρεμα ή μια σατινέ φούστα και top με ένα oversized σακάκι και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες εάν θέλεις να είσαι άνετη. Για να φορέσεις το ίδιο look στη συνέχεια της ημέρας σου και στη βραδινή σου έξοδο μπορείς να εμπνευστείς από το chic σύνολο της Χριστίνας Κοντοβά.

Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να φορέσει ένα two piece look το οποίο αποτελούταν από σατινέ top και σατινέ midi φούστα σε μπεζ απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα ankle strap πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Σατινέ quiet luxury looks για day to night εμφανίσεις


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ