Follow us

Οι metallic μπότες της Μελίνας Νικολαϊδη είναι η τάση που πρέπει να τολμήσεις φέτος

Η μοντέρνα και stylish τάση που υιοθέτησε η Μελίνα Νικολαϊδη

Οι μπότες της Μελίνας Νικολαϊδη είναι η πιο μοντέρνα τάση της σεζόν NDP Photo Agency

Οι τάσεις οι οποίες παρατηρούμε πως ξεχωρίζουν για τη φετινή σεζόν κινούνται περισσότερο προς μια minimal κατεύθυνση και μας προτρέπουν να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας κλασικά κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μια capsule wardrobe. Κλασικές γραμμές, ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις αλλά και key staples είναι αυτά τα οποία προτάθηκαν από τους οίκους μόδας στα catwalks για τη σεζόν που διανύουμε όπως και από τις fashionistas στα street style looks τους. Η τάση του quiet luxury είναι η πιο αντιπροσωπευτική όλων αυτών που προαναφέραμε όπως και η τάση των denim, η οποία φέρνει στο προσκήνιο τζιν κομμάτια κάθε είδους είναι trends των οποίων τα fashion items είναι διαχρονικά.

Μια bold τάση που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν επίσης είναι το trend του έντονου κόκκινου το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να το φορέσουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τόσο κομψά και minimal looks όσο και statement εμφανίσεις. Μια άλλη τάση που είναι αναμφίβολα bold όπως και τολμηρή είναι η τάση των metallics. Το εν λόγω trend, παρά τον bold χαρακτήρα του, μπορεί να συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ενταχθεί αρμονικά στο look μας χαρίζοντας μας μια glam πινελιά.

Μπορούμε να κρατήσουμε μια τσάντα metallic ή να φορέσουμε ένα ζευγάρι metallic παπούτσια. Τα metallic αξεσουάρ μπορούν ευκολότερα να ενταχθούν σε ένα βραδινό σύνολο μας ενώ μπορούμε να τα συνδυάσουμε τόσο με ουδέτερα όσο και με έντονα χρώματα, ανάλογα το πόσο statement επιθυμούμε να είναι η εμφάνιση μας. Ένα clutch ή ένα μικρό τσαντάκι, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες pointy γόβες, πέδιλα ή μπότες είναι μια ιδανική επιλογή για να εντάξεις την τολμηρή τάση της σεζόν στις εμφανίσεις σου.

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξε να υιοθετήσει την τάση των metallics σε βραδινή έξοδο της με έναν αρμονικό και glam τρόπο. Συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξε να φορέσει ένα mini αμάνικο φόρεμα με λεπτομέρεια διαφάνειας και να το συνδυάσει με over the knee metallic μπότες σε ασημένια απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της.

Οι metallic μπότες της Μελίνας Νικολαϊδη είναι η τάση που πρέπει να τολμήσεις φέτος

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξε να υιοθετήσει την τάση με ένα ζευγάρι metallic μπότες σε ασημί απόχρωση όμως εξίσου stylish όπως και in fashion είναι και η χρυσή απόχρωση η οποία μπορεί να συνδυαστεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τις ασημί. Εάν πάλι στο στιλ σου δεν ταιριάζουν οι over the knee μπότες μπορείς να υιοθετήσεις την τάση επιλέγοντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots.

Μποτάκια Steve Madden Lyricals, Answear.gr

Stiletto boots, Envie Shoes

Μπότα μεταλλιζέ με τακούνι, Zara

Μπότες ασημί Jenny Fairy, E-papoutsia.gr

Χρυσές μπότες φίδι, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ