Follow us

Θέλεις να αναβαθμίσεις το χειμερινό στιλ σου; Η Βάσια Κωσταρά προτείνει τον πιο έξυπνο τρόπο

Η στιλιστική συμβουλή που ακολουθεί η Βάσια Κωσταρά και θα εξελίξει το ντύσιμό σου.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Κάθε εποχή, οι fashionistas έχουν τα δικά τους μικρά μυστικά μόδας, τα οποία ακολουθούν πιστά. Είναι εκείνα τα styling hacks που θυμούνται κάθε φορά που επιθυμούν να δημιουργήσουν μία κομψή και προσεγμένη εμφάνιση για την εκάστοτε περίσταση, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να καταναλώσουν ιδιαίτερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. Μία από αυτές τις στιλιστικές συμβουλές ακολούθησε και η Βάσια Κωσταρά.

Διαβάστε Επίσης

Η σχεδιάστρια μόδας και influencer μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τα looks που δημιουργεί, ενώ συχνά προτείνει τις αγαπημένες της στιλιστικές συμβουλές. Σε μία από τις αναρτήσεις της φαίνεται να φορά ένα λευκό πουκάμισο με μαύρο skinny παντελόνι. Έχει ολοκληρώσει το outfit της με ένα ζευγάρι καπιτονέ ψηλοτάκουνα mules, ενώ το item που κλέβει τις εντυπώσεις είναι το πανωφόρι της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά συμπλήρωσε το σύνολό της με μία δερμάτινη καμπαρντίνα σε σκούρο πράσινο χρώμα από τη νέα συλλογή που υπογράφει η ίδια. Κάπως έτσι, μας πρότεινει και μία στιλιστική συμβουλή που είναι ιδανική για αυτή την εποχή. Εάν θέλεις να ανανεώσεις λοιπόν το ντύσιμό σου αξίζει να επενδύσεις σε ένα statement πανωφόρι. Μία καμπαρντίνα ή ένα παλτό σε έντονο χρώμα είναι ιδανική επιλογή.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Ge the item

Δερμάτινη καμπαρντίνα Vassia Kostara
Δερμάτινη καμπαρντίνα Vassia Kostara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ