Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την πιο κλασική τάση της σεζόν με ένα casual chic look από τη Massimo Dutti

Το κομψό total look της από τη Massimo Dutti

MissBloom TEAM
Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την πιο κλασική τάση της σεζόν με ένα casual chic look από τη Massimo Dutti Instagram

Η quiet luxury τάση έχει φέρει στο προσκήνιο και έχει κάνει must στην γκαρνταρόμπα μας τόσο κομμάτια από τα 90s τα οποία έχουν διαχρονική αξία όσο και συγκεκριμένα χρώματα και αποχρώσεις τους όπως το καφέ και όλους τους τόνους του, mocha, μπεζ, καμηλό κ.α. Όσο πιο κλασικό και διαχρονικό είναι ένα fashion item τόση περισσότερη αξία έχει στην τάση της ήσυχης πολυτέλειας γι’αυτό και πρωταγωνιστούν τα κοστούμια, τα πουκάμισα, οι καμπαρντίνες όπως και τα blazers.

Ένα must have κλασικό κομμάτι για τη συλλογή μας το οποίο παρατηρούμε πως επιλέγουν όλο και περισσότερο οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, είναι το pinstripe κοστούμι. Το κλασικό κοστούμι με τις λεπτές οριζόντιες ρίγες όπου η ιστορία του ξεκινάει από τη Μεγάλη Βρετανία, έχει κάνει ένα δυναμικό comeback βλέποντας συνεχώς γυναίκες να το προτιμούν, από την Kate Middleton όπως και τις Ελληνίδες celebrities όπως η Βάσια Κωσταρά, η Έλενα Χριστοπούλου, η Γαία Μερκούρη και πρόσφατα είδαμε και την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη ενώ είχε φορέσει παλαιότερα ένα pinstripe κοστούμι with a twist, αυτή τη φορά προτίμησε έναν casual τρόπο για να υιοθετήσει την τάση επιλέγοντας να φορέσει ένα oversized blazer στο κλασικό μαύρο χρώμα με λεπτές οριζόντιες ρίγες σε ανοιχτή γκρι απόχρωση από τη Massimo Dutti. Το διαχρονικό blazer της συνδύασε με λευκό top και denim παντελόνι σε ίσια γραμμή και μπλε απόχρωση επίσης από τη νέα συλλογή της Massimo Dutti.

Δες την εμφάνισή της


Ανοιχτό blazer κουστουμιού με διακεκομμένη ρίγα, Massimo Dutti

Ίσιο τζιν παντελόνι full length με μεσαία μέση, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ