Follow us

Αυτός είναι ο πιο safe τρόπος να φορέσεις ένα snakeskin παντελόνι | Το look της Κατερίνας Καινούργιου από την Pink Woman

Ο αρμονικός τρόπος που φόρεσε το ιδιαίτερο print

MissBloom TEAM
Αυτός είναι ο πιο safe τρόπος να φορέσεις ένα snakeskin παντελόνι | Το look της Κατερίνας Καινούργιου από την Pink Woman Instagram

Τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως και τα staples, είναι αρκετά εύκολο να συνδυαστούν έτσι ώστε να μας προσφέρουν ένα safe στιλιστικά αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε πολλές περιστάσεις της καθημερινότητας μας ενώ μπορούμε και με μεγάλη άνεση να το "εμπλουτίσουμε” με τα αξεσουάρ και τις λεπτομέρειες που ταιριάζουν στο δικό μας στιλ και αισθητική. Τα fashion items τα οποία μπορεί να μας προβληματίσουν περισσότερο όσον αφορά το styling τους είναι τα statement κομμάτια της συλλογής μας. Τα bold και statement κομμάτια που επιλέγουμε για να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας θέλουν λίγο παραπάνω σκέψη έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό look το οποίο θα είναι κομψό και θα κλέβει τις εντυπώσεις για τους σωστούς λόγους.

Παρόλο που είναι αρκετά τα κομμάτια τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν statement και όλα χρειάζονται λίγη σκέψη παραπάνω έτσι ώστε να συνδυαστούν με αρμονία και στιλ, κάποια μας "δυσκολεύουν” παραπάνω λόγω της ιδιαιτερότητας τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμά είναι το snakeskin pattern. Το συγκεκριμένο ύφασμα και μοτίβο είναι αρκετά ιδιαίτερο και ενώ αρκετές από εμάς επιθυμούμε να το εντάξουμε στις εμφανίσεις μας διστάζουμε καθώς δεν είμαστε σίγουρες με τι θα μπορούσε να ταιριάζει έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας ικανοποιεί. Συχνότερα το snakeskin pattern το συναντάμε και το βλέπουμε σε παντελόνια όπως και σε φούστες οπότε το styling combo που αναζητάμε αφορά το top μέρος του συνόλου μας. Πέρα από το λευκό και το μαύρο χρώμα, τα οποία λόγω της ουδετερότητας τους ταιριάζουν με οτιδήποτε και να τα συνδυάσουμε, μία ακόμη ιδέα μας χάρισε η Κατερίνα Καινούργιου με πρόσφατο look της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα straight leg παντελόνι σε όψη δερματίνης με snakeskin print και να το συνδυάσει με cropped μοχέρ πουλόβερ σε nude απόχρωση, και τα δύο από την Pink Woman. Το stylish και αρμονικό look της ολοκλήρωσε με nude pointy γόβες δημιουργώντας έτσι ένα μπεζ – nude look με το snakeskin παντελόνι να είναι ο πρωταγωνιστής.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Κροπ μοχέρ πλεκτό, Pink woman

Straight leg παντελόνι σε όψη δερματίνης με snake print, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ